امروز:پنج شنبه, ۱ آذر
تاریخ انتشار:2017-08-31

رئیس دامپزشکی کازرون:

با ذبح بهداشتی سلامتی را به خانواده خود هدیه دهید

گوشت نذری تازه را قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری نمایید و دل و جیگر تازه دام نذری را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمود

با ذبح بهداشتی سلامتی را به خانواده خود هدیه دهید

میلاد کاظمیان رئیس اداره دامپزشکی کازرون با تبریک عید قربان و با اشاره به فریضه قربانی توسط مومنین اظهار داشت: پیرو هماهنگی سالیانه اداره دامپزشکی با شهرداری محترم کازرون، کشتارگاه دام شهرداری آمادگی کشتار روز عید قربان را دارا می باشد.
وی افزود: فردا مصادف با عید قربان بازرسین بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی از ساعت ۶:۳۰ لغایت ۹:۳۰ صبح جهت خدمت رسانی به مومنینی که قصد ادای فریضه قربانی دارند در کشتارگاه مستقر می باشند.
رئیس دامپزشکی کازرون با بیان اینکه بعضی از راههای انتقال بیماریها ازجمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از دام به انسان از طریق گزش کنه و سرایت عفونت از طریق کشتار و تماس با خون و اجزای آلوده می باشد گفت: به منظور حفظ سلامت خود و اطرافیان دام‌های قربانی را در کشتارگاه و تحت نظارت بازرسین بهداشت ای کشتار کنید.
کاضمی تاکید کرد: گوشت نذری تازه را قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری نمایید و دل و جیگر تازه دام نذری را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمود
وی خواستار جلوگیری از کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی شد و افزود: این کار سبب گسترش بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود لذا ذبح دام قربانی را در کشتارگاه های دام و تحت نظارت کارشناسان نظام پزشکی انجام دهیم.


رئیس دامپزشکی کازرون با بیان اینکه با ذبح دام نذری در کشتارگاه های دام، سلامتی و بهداشت را به خود و خانواده هدیه نمایید تاکید کرد: در هنگام ذبح دام حتماً از دستکش و عینک کار استفاده گردد و از ریختن خون دام در معابر عمومی خودداری نمایید.
وی تصریح کرد: از هرگونه تماس با انگل یا موجود خارجی روی پوست و پشم دام ( کنه کک و.. ) خودداری گردد و بعد از ذبح دام حتما محل ذبح شستشو و ضدعفونی گردد برای این منظور می‌توان از ضدعفونی کننده های موجود در منزل مانند وایتکس و یا آهک باید استفاده گردد.
کاظمی متذکر شد: در هنگام ذبح مراقب باشید ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم و دهان وارد نشود و جهت قطعه قطعه کردن لاشه حتماً از دستکش و عینک کار استفاده گردد.
رئیس دامپزشکی کازرون در پایان تاکید کرد: دام قربانی را در کشتارگاه و گوشت نسی را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نمایید سپس با رعایت مسائل بهداشتی استفاده از دستکش نسبت به قطعه قطعه کردن گوشت و بسته بندی آن اقدام نمایید

تهیه خبر: ایمان احمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *