امروز:پنج شنبه, ۱۵ آذر
تاریخ انتشار:2016-12-29

توسط مرکزبهداشت شهیدپیرویان هم زمان با سرارکشور برگزار شد

برگزاری دوره ملی آموزش تغذیه شهرستان کازرون در روستاهای کوهمره نودان کلید خورد

این دوره بامحوریت حساس سازی مردم درخصوص کاهش مصرف قند،نمک و چربی از تاریخ ۲۹آذر لغایت ۱۵ دی ماه برگزارمیگردد.

به مناسبت هفته ملی بسیج تغذیه کارگاه آموزشی تغذیه سالم ، خانواده سالم در حسینیه شهید ناصری روستای دیکانک (dikanak)بخش کوهمره نودان برگزار شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون گفت: این کارگاه با هدف آشنایی دانش آموزان و والدین  با ارزش غذایی مواد مختلف و کاهش مصرف قند ، نمک و چربی برگزار شد.

دکتر علی محمدی افزود :  تغذیه سالم در پیشگیری از انواع بیماری‌ها و به‌ویژه بیماری های قلبی و سرطان نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند و بنابراین باید در زندگی خود به داشتن تغذیه سالم توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه مصرف بیش از اندازه نمک در مواد غذایی برای سلامت دستگاه گوارش خطرساز است اظهار داشت : تحقیقات علمی نشان داده است که مصرف بیش از اندازه نمک سبب بروز سرطان معده می‌شود و این بیماری مهلک در افرادی که روزانه بین ۱۲ تا ۱۵ گرم مصرف نمک دارند به چندین برابر مى‌‌رسد.
دکتر محمدی تصریح کرد : توجه به افزایش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم در بین خانواده ها به خصوص جوانان و دانش آموزان برگزاری این کارگاه ها گامی موثر در راستای ترغیب و تشویق دانش آموزان به سمت مصرف غذاهای سالم و سنتی است.

در ادامه این کارگاه آموزشی رئیس مرکز بهداشت شهیدپیرویان کازرون گفت : متاسفانه حدود۸۸درصد از مردم کشور ماتغدیه ناسالم دارند این در حالی است که هنوز مصرف قند ، نمک وچربی در کشور ما بیش از دو برابر استاندارد جهانی است و تمام این شرایط ضرورت برگزاری یک بسیج ملی آموزشی را می رساند.
خوبیار جعفری اظهار داشت : درهمین راستاشبکه بهداشت و درمان کازرون برنامه های گسترده ای درشهرستان درجهت آگاه سازی و سالم سازی سفره های خانوار در دست اجرا دارد و در جریان این برنامه ها توجه ویژه ای به کاهش مصرف نمک شده است چرا که زمینه ساز دوبیماری بسیار خطر ناک و هزینه بر یعنی فشار خون و پوکی استخوان است طبق آمار دفتربهبود تغذیه وزارت بهداشت سالانه ۵۱هزار مورد شکستگی استخوان لگن منتسب به پوکی استخوان گزارش می شودکه هرسال ۳۳میلیاردریال کشور را متحمل هزینه میکند و این آسیب اقتصادی و جانی تنها یکی از بیماری های منتسب به تغذیه نا سالم است.

در ابتدای این مراسم بهروز جمشیدی دبیر این کارگاه آموزشی گفت : با تغذیه سالم و مشاوره می توان ۴۰ درصد از سرطان تا ۵۰ درصد از بیماری‌های قلبی و عروقی، و ۸۰ درصد از دیابت جلوگیری کرد.

 

dsc_0005

dsc_0041-2

dsc_0043-2

dsc_0062-2

dsc_0127

dsc_0131

dsc_0141

dsc_0142

dsc_0143

dsc_0145

dsc_0151

dsc_0156

dsc_0161

dsc_0164

dsc_0170

photo500025758118422667

photo500025758118422668

photo500025758118422669

photo500025758118422670

photo500025758118422672

photo500025758118422673

photo500025758118422674

photo500025758118422677

photo500025758118422681
خبرنگار : سجاد دهدارزاده

عکس : امید قصابی ، لطفعلی دهدارزاده

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *