امروز:یکشنبه, ۲۰ آبان
تاریخ انتشار:2014-11-28

رئيس فني و حرفه‌اي كازرون خبر داد:

برای اولین بار دورۀ ‌آموزشی‌ افزایش کیفیت نان در کازرون برگزار خواهد شد

به ‌منظور ارتقای ‌سطح ‌کیفی نان و جلوگیری ‌از هدرروی ‌آرد اولین‌ دوره‌ی‌ آموزش‌ افزایش ‌کیفیت ‌پخت ‌نان ‌در شهرستان‌ کازرون ‌برگزار شد.

هاشم‌ خدایاری ‌در گفت‌ و گو با کازرون نگاه ‌گفت: به ‌منظور ارتقای ‌سطح ‌کیفی  نان  و جلوگیری ‌از هدرروی ‌آرد اولین‌ دوره‌ی‌ آموزش‌ افزایش ‌کیفیت ‌پخت ‌نان ‌در شهرستان‌ کازرون ‌برگزار شد.

ریئس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان کازرون با اشاره به ضرورت توجه به بهره‌وری از محصول استراتژیک گندم و آرد اظهار کرد: متأسفانه ‌پخت ‌نان به روش سنتی و بدون استفاده از روش‌های علمی آسیب‌های فراوانی را به این صنعت نوین و مهم وارد نموده است که بایستی با آموزش‌های اصولی این کمبود رفع گردد.

خدایاری افزود: امروزه پخت نان به عنوان یک صنعت با استفاده از تکنولوژی‌های نوین شناخته شده است و چند سالی است که در کشور ما نیز استفاده از روش‌های نوین پخت نان مورد توجه قرار گرفته شده و سازمان فنی و حرفه‌ای به عنوان متولی آموزش مهارت‌های فنی به توسعه‌ی این مهارت‌ها پرداخته است.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای کازرون با اشاره به هماهنگی میان سازمان غلّه، اداره‌ی صنعت و معدن‌ و تجارت ‌و فنی ‌و حرفه‌ای ‌در برگزاری این ‌دوره‌ی‌ آموزشی ‌تصریح‌کرد: تاکنون ‌بیش ‌از ۱۰۰  خبازی ‌در این دوره‌ی آموزشی شرکت نموده‌اند که در دوره‌های فشرده به مدت یک هفته ‌توسط مدرسین ‌برجسته ‌تحت ‌آموزش ‌قرار می‌گیرند.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تأثیر این دوره‌ی آموزشی در ارتقای کیفیت نان در کازرون گفت: رضایت‌مندی شهروندان نسبت به پخت نان و جلوگیری از هدر روی آن هدف اصلی این دوره‌ی آموزشی است.

خبرنگار: میثم زارع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *