هاشم خداياري در گفت و گو با کازرون نگاه گفت: به منظور ارتقاي سطح كيفي نان و جلوگيري از هدرروي آرد اولين دورهي آموزش افزايش كيفيت پخت نان در شهرستان كازرون برگزار شد.
ريئس مركز فني و حرفهاي شهرستان كازرون با اشاره به ضرورت توجه به بهرهوري از محصول استراتژيك گندم و آرد اظهار كرد: متأسفانه پخت نان به روش سنتي و بدون استفاده از روشهاي علمي آسيبهاي فراواني را به اين صنعت نوين و مهم وارد نموده است كه بايستي با آموزشهاي اصولي اين كمبود رفع گردد.
خداياري افزود: امروزه پخت نان به عنوان يك صنعت با استفاده از تكنولوژيهاي نوين شناخته شده است و چند سالي است كه در كشور ما نيز استفاده از روشهاي نوين پخت نان مورد توجه قرار گرفته شده و سازمان فني و حرفهاي به عنوان متولي آموزش مهارتهاي فني به توسعهي اين مهارتها پرداخته است.
رئيس مركز فني و حرفهاي كازرون با اشاره به هماهنگي ميان سازمان غلّه، ادارهي صنعت و معدن و تجارت و فني و حرفهاي در برگزاري اين دورهي آموزشي تصريحكرد: تاكنون بيش از 100 خبازي در اين دورهي آموزشي شركت نمودهاند كه در دورههاي فشرده به مدت يك هفته توسط مدرسين برجسته تحت آموزش قرار ميگيرند.
وي ضمن ابراز اميدواري نسبت به تأثير اين دورهي آموزشي در ارتقاي كيفيت نان در كازرون گفت: رضايتمندي شهروندان نسبت به پخت نان و جلوگيري از هدر روي آن هدف اصلي اين دورهي آموزشي است.
خبرنگار: میثم زارع