امروز:پنج شنبه, ۱ آذر
تاریخ انتشار:2015-01-06

علی اسدزاده ؛

میلاد خجسته پیامبر رحمت، محور وحدت

یک میلیارد و هفتصد میلیون مسلمان جهان، اگر با هم باشند و به شرط تبعیت از سیره پیامبر اسلام متحد شوند، ابرقدرتی خواهند شد که رویاروی ابرقدرتان پوشالی میتوانند بایستند و نقشه ی آنان را خنثی کنند.

خدوند متعال، پیامبر اعظم(ص) را به عنوان رحمت و مظهر مهر و محبت الهی بر جهانیان معرفی میکند و میفرماید :” و ما ارسلناک الا رحمهً للعالمین ” و ما تو را جز رحمتی برای جهانیان نفرستادیم.
یعنی تو رحمتی هستی که به سوی همه ی جماعتهای بشری فرستاده شده ای. علاوه بر این که مقتضای رسالت هم همین است ،  جهتش این است که دینی آورده که در اخذ به آن، سعادت اهل دنیا در دنیا و آخرتشان تأمین است. آری آن جناب(صلوات ا… علیه و آله) رحمت برای اهل دنیاست. (المیزان ج ۱۴ ص ۴۶۷)
دلسوزی، مهرورزی و عنایات بی پایان رسول خدا در آیات معتددی مطرح شده است و نگاهی کوتاه به سیره ی زندگی آن حضرت، این حقیقت را نمایان میسازد . ابعاد رحمت و گستره ی مهرورزی، محبت، رأفت و عطوفت رسول خدا(ص) نه تنها بر اهل ایمان، بلکه تمام انسانها و موجودات را نیز شامل میشود و رحمت پیامبر برگرفته از صفت رحمانیت خداوند متعال است. رحمت در مورد خداوند متعال اعطاء، افاضه و رفع نیاز حاجتمندان است.
رحمت خدوند متعال، در صفت رحمان و رحیم، به معنای رحمت بسیاری است که فراگیر و دائمی است و شامل عموم موجودات عالم و تمام انسانها اعم از مؤمن و کافر میباشد.
حکومت بندگان صالح بر زمین، تبلور لطف و رحمتی است که در سایه رسالت به دست میآید. همه دستورات و احکامی که پیامبر اسلام آورده، برای جامعه بشری رحمت است. خداوند رب العالمین و رسولش رحمت للعالمین است؛ یعنی تربیت واقعی در سایه هدایت انبیا، امکانپذیر است. پیامبر اسلام برای همه انسانها در همه اعصار و تمامی مکانها رحمت است و نیازی به پیامبر دیگری نیست. (تفسیر نور)
چه به حق، مناسب، میمون و مبارک است که فاصله یک هفته ای بین دو روایت اهل سنت و شیعه درباره میلاد خجسته نبی الرحمه، پیامبر عظیمالشأن اسلام، به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است. این ابتکار جمهوری اسلامی است که مورد استقبال مسلمانان دیگر در نقاط مختلف جهان قرار گرفته است و از دوازدهم تا هفدهم ربیع الاول سالروز میلاد خجسته پیامبراکرم(ص) به عنوان هفته وحدت نامیده شد؛ تا به یمن این ایام خجسته، شاهد تحقق امت اسلامی و تأکید بر اصول مشترک و مورد اتفاق امت اسلامی باشیم.
پرواضح است که سزاوارتر از دیگران، خود مسلمانان هستند که حول سنت و سیره پیامبر گرامیشان و قرآن کتاب آسمانیشان و دیگر مشترکات دینی و اسلامیشان به اتحاد و همراهی و همنوایی و زندگی مسالمت آمیز و شیرین اسلامی، با محبت و مهربانی هرچه بیشتر نسبت به یکدیگر برسند و از هر گونه مواضع افراطی و اختلاف انگیز که باعث طمع و نفوذ دشمنان گردد، پرهیز نمایند. هفته وحدت زنگ بیدارباش و توجه است، هفته وحدت، هفته بیداری، آگاهی، بصیرت و همگرایی روزافزون مسلمانان است؛ تا با اتحادشان توطئه های دشمنان را نقش بر آب کنند.
یک میلیارد و هفتصد میلیون مسلمان جهان، اگر با هم باشند و به شرط تبعیت از سیره پیامبر اسلام متحد شوند، ابرقدرتی خواهند شد که رویاروی ابرقدرتان پوشالی میتوانند بایستند و نقشه ی آنان را خنثی کنند.
دشمنان اسلام همواره درصدد ایجاد نفاق و اختلاف بین مسلمانان هستند و داعش، النصره، القاعده و امثالهم را راه انداختند تا با خواندن آیه های مقدس قرآن، اقدام به بریدن سرانسانهای بی دفاع و تجاوز به نوامیس مردم کنند.واسلام را دینی خشن ، آدمکش وبی منطق نشان دهند.

لذا ست که امروز نیاز به اتحاد و اتفاق از مبرمترین نیازها ی مسلمین است و درد اساسی جهان اسلام همین کینه شتری کهنه میان مردم مسلمان است. دشمن همواره از همین شکافها سود میبرد. البته مفهوم اتحاد اسلامی که در صد سال اخیر میان علما و فضلای مؤمن و روشنفکر اسلامی مطرح است، این نیست که فرقه های اسلامی برای ایجاد اتحاد اسلامی از اصول اعتقادی و یا غیراعتقادی خود صرفنظر کنند، نه، بلکه منظور این است که در عین اختلافاتی که در کلام و فقه و غیره دارند، به واسطه مشترکات بیشتری که در میان آنهاست، میتوانند در مقابل دشمنان خطرناک اسلام، به یکدیگر دست برادری دهند و جبهه واحدی تشکیل دهند.
یکی از زیباترین و والاترین واژه ها، واژه وحدت و برادری است. برادری و وحدتی که پیامبر رحمت در استمرار رسالت دیگر انبیاء عظام برای جوامع بشری به ارمغان آورد. مهاجر و انصار را به میثاق اخوت و برادری خواند و بدینسان گلبانگ وحدت برای نخستین بار در فضای مدینه طنین افکند و دل و جان قرون و اعصار را نوازش داد. جوامع اسلامی را به اعتصام به حبل الهی و پرهیز از تفرقه و تشکیل امت واحده در سایه عبودیت ا…، دعوت کرد و این وحدت باعث شد که مسلمانان بر دشمنان چیره شدند و دیری نپایید، که شاهد فتح و پیروزی را در آغوش کشیدند.
وحدت اسلامی که قویترین عامل توانمندی و اقتدار امت اسلامی محسوب میشود، از اهداف والای پیامبر رحمت، رسول اکرم(ص) و بالتبع جمهوری اسلامی است، تا رسیدن به تشکیل جبهه مستضعفان در برابر استکبار جهانی و قدرتهای شیطانی، که یکی از محورهای مورد تأکید امام راحل(ره) بوده است، تحقق یابد و امروز بیش از پیش نیاز به سیره رحمانی پیامبر اعظم (ص) داریم تا با وحدت و یکپارچگی، تروریستهای اسلامنمای دروغین، خشن و مزدور را سرکوب نموده، شکوه، عظمت، اقتدار و صلابت اسلام ناب محمدی را به جهانیان بنمایانیم و شیرینی مهر و عطوفت اسلام رحمانی را به جهانیان بچشانیم.
به امید آن روز که امت اسلام در جهان حرف ا ول را بزند و با ایجاد اتحاد جماهیر اسلامی زمینه و شرایط حکومت جهانی مهدوی فراهم آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *