به گزارش کازرون نگاه ، امروز دوشنبه ۲۷ مرداد یکی از مخاطبان کازرون نگاه در ذیل مطلبی تحت عنوان ” اظهار نظر های عجیب در نطق تبلیغاتی لقمانی ، کاندیدای احتمالی انتخابات آتی درباره امام خمینی(ره) ! ” که به عنوان پرحاشیه ترین مطلب این پایگاه خبری در چند ماهه گذشته منتشر شده است را در قالب یک سوال مطرح کرده است که از لحاظ اهمیت و شناخت کاندید اصلح می تواند هم به عنوان یک شاخص عمل کند و هم پاسخ دهنده بخش زیادی از سردرگمی های موجود درباره انتخاب یک فرد اصلح در انتخابات آتی باشد .
سوال مطرح شده(همراه با ویرایش) بدین شرح است :
“ کاندیدای محترم مورد نظرتان و خانواده اش چه قدر به ارزش های دفاع مقدس پایبند هستند؟ توجه داشته باشید که یک معیار برای سنجش افراد در وابستگی به دین، ایمان، ارزش ها، کشور، مردم،انقلاب و مرز و بوم خودشان است . به یاد داشته باشیم که بیش ترین خیانت ها به دین و کشور در زمان حاکمیت کسانی اتفاق افتاد که کم ترین اعتقادی به ارزش ها و ایمان و مرز و بوم این مردم نداشتند و همین بچه های پا برهنه رزمنده بودند که توانستند از کشور و دین مردم و تاریخ هزاران ساله ی ایران عزیز دفاع نمایند. باز هم تکرار می کنیم که لطفا بفرمایید کاندیداهایی که می خواهند از این مردم نمایندگی کنند در زمان نیاز به خون کجا بودند؟ چه کار می کردند؟ نظرشان در رابطه با ایثارگران چیست؟چرا با مردم همراهی نکردند؟ و علت عدم پاسخ به امام زمانشان درمقابله با هجوم دشمن به دین و ایمان و کشورشان چیست؟“
یا به عبارت دیگر این سوال که در قالب کامنت و توسط فردی به نام سعید منتشر شده است می خواهد بگوید ؛ آیا فردی که در سخت ترین و حساس ترین شرایط کشور (زمانی که هجمه های استکبار جهانی در قالب جنگ تحمیلی علیه انقلاب نوپای جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت و بهترین نوجوانان و حتی دانشمندان و دانشجویان این مرز و بوم پرپر می شدند ) حاضر به دفاع از این انقلاب نشد و پاسخ لبیک به ولی فقیه زمان خویش نداد ، چطور می تواند در روزهایی که توطئه ی دشمنان این نظام به مراتب پیچیده تر ز دوران دفاع مقدس شده اند در قالب نماینده مجلس از ارزش های این مملکت دفاع کند ؟
از سایت خوب تان ممنونم ! جالب بود !
باسلام.نظرعزیزان به دونکته جلب میکنم:
۱-اولادوستان سعی کنندقل ودل (خلاصه)بنویسندتاهمگی حوصله خواندن مطالب ارزنده تان راداشته باشند.
۲-عزیزان،جنگ برای کسانیکه دلیل موجهی درآن زمان نداشتندیک معیارارزشی است وبایدموردتوجه قرارگیرد.زیراراه شناخت دوست،آزمودن آنهادرتنگناهایی نظیرجنگ است.چه بساافرادی بودندکه زمانی که جوانان عزیزاین مرزوبوم باگلوله وآتش دست وپنجه نرم میکردندوگرانقدرترین داشته شان که جان عزیزشان بودرادرراه اسلام،ولایت ،ناموس ووطنشان تقدیم خدامیکردند،آنهادرروستاهای حاشیه شهرهابدنبال شیرتازه گاومیگشتندودفاع برایشان اهمیت نداشت وحتی درسایه دفاع وخون شهیدان مشغول…..بودندکه ازماحصل تلاش زمان خون وآتش خودامروزچه ریخت وپاشهایی میکنند.
……حال قضاوت باشما……..
سلام دارم خدمت مخاطبین عزیز این سایت
من هم با صادق هم عقیده هستم
جبهه را باید جبهه رفته ها توصیف کنند تا جامانده های دنبال قدرت معنایش را بفهمند
سلام عرض میکنم به اهالی رسانه
به نظر من سعید و محمد هر دو قصد دارند اصل بحث را به حاشیه می کشانند.
جبهه یک محور میباشد.
و معنای آن هم این هست که کسی که در دوران هشت ساله دفاع مقدس می توانسته دفاع کند و نکرده
ظالم و خائن میباشد.
درور خدا بر رزمندگان و جانبازان و شهدای دفاع مقدس و لعنت خداوند بر مخالفینشان
سلام و عرض خسته نباشید خدمت مسیولین سایت کازرون نگاه
تو این چند روز اینقدر با آقا سعید سر این مسئله کل کل کردم که یادم رفت یه چیزی بگم. من مدتیه که با سایت شما آشنا شدم و حتی اپلیکیشن سایتتون رو هم روی موبایلم دارم. یک ستونی در سایت شما هست به نام (اخبار کشور). خوبه تو این ستون کمی به اخبار اقتصاد و صنعت کشور هم پرداخته بشه. به عنوان مثال، یکی از موضوعات داغ و حساس این روزهای جامعه ما، جنبش مردمی و برآمده از فضای مجازی تحت عنوان (کمپین خرید خودرو صفر ممنوع) می باشد که هر روز، طرفداران و مخاطبان این کمپین بیشتر شده و در یک اتفاق نادر، یک وحدت رویه یا وحدت نظر رو بین مردم به وجود آورده و طی دو ماه اخیر، به طرز وحشتناکی، خرید خودروی صفر رو کاهش داده، به طوری که انبارهای خودروسازان داخلی، مملو از ماشینهای صفر می باشد. مردم علت این کار رو، کیفیت نامناسب و قیمت بالای خودروها میدونن. گفتم خوبه شما هم به عنوان یک سایت خبری، تحلیلی یک گزارش کامل از این رویداد تهیه کنید و از طریق سایت، در اختیار مخاطبان قرار دهید. شایان توجه است که خبرهای مربوط به این کمپین در خبرگزاری ها و سایت ها، بیشترین بازدید و کامنت گذاری رو داشته. نمونه ای از لینک های مربوط به اخبار این کمپین رو آوردم:
http://www.iranjib.ir/shownews/14792/80-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%8A%D9%83%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86
http://www.isna.ir/fa/news/94060100050/80%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C
https://www.tabnak.ir/fa/news/526095/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D9%86%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D9%81-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF
http://www.yjc.ir/fa/news/5293119/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D9%86%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF
هی میخوایم کامنت نذاریم، ولی نمیشه. آقا سعید عزیز، اصلا نظر شما محترم، شما دعا کنید که یک انسان باتقوا و صالح، دلسوز، مومن و متخصص وارد گود انتخابات بشه که در عین حال از امتیاز جهاد فی سبیل الله در زمان دفاع مقدس برخوردار باشه، من یکی شخصا خروس خون صبح انتخابات میرم بهش رای میدم، با افتخار هم همه جا اعلام میکنم که بهش رای دادم. ولی دعا کنید که چنین آدمهایی واقعا از حمایت مردمی هم برخوردار باشند. اکثر این افراد یا گمنام هستن و یا اینکه اقبال مردمی بهشون کمه! البته که شما میدونید مردم کسانی رو میشناسن که بیشتر تو چشم بیان و اصطلاحا خودنماییشون بیشتر باشه…البته اجر این افراد نزد خداوند است و هیچ اجری بالاتر از اجر اخروی نیست. فراموش نکنید زمانی در این کشور فردی از قشر روحانیت با بیست میلیون رای به ریاست جمهوری رسید که هیچ شباهتی به یک اسلام مدار واقعی نداشت و پدر ایشان در جایی فرموده بودند: فرزند من غرب زده و دلباخته فرنگ است.
ایشون هم در سیاست ها و هم در انتصاباتشون کاملا به دنبال یک نظام لیبرال دموکراسی بودند و حامیان افراطی ایشان هم مروج تئوری جدایی دین از سیاست. ایشان که بویی از جبهه و جنگ نداشت و هوادارانش به راحتی در نشریه های زنجیره ای آن زمان، کل فلسفه دفاع مقدس رو زیر سوال میبردن. ولی خوب رای آورد و مردم انتخابش کردن. من هم به نظرم میاد شور زدن امثال من و شما فقط یک مناظره فکریه و تاثیر چندانی در وضعیت آرای مردمی نداره. تو همین انتخابات سال ۹۲، تا یک هفته قبل از انتخابات، دکتر قالیباف که افتخار حضور طولانی مدت در جبهه ها را هم داشتند، در صدر نظرسنجی ها بود، ولی یک موج انتخاباتی در هفته آخر تفکر و نظر مردم و فضای انتخابات رو تغییر داد و کسی که در نظرسنجی ها سوم یا چهارم بود، به ریاست جمهوری رسید.
یا مثلا مجلس ششم را به یاد بیاورید، چطور نمایندگان مجلس به مدت چهارسال، آرامش رو از فضای سیاسی کشور گرفتند و هر روز یک بازی سیاسی خباثت آمیز و خائنانه به کشور رو طرح ریزی می کردند. کسانی که اتاق فکر جریان فتنه ۸۸ رو هم تشکیل میدادن. الان هم که بحمد الله حضورشون در رسانه های ضدانقلاب کاملا مشهوده و ماهیت خودشون رو علنی کردن. ولی همین افراد با رای مردم به نمایندگی رسیدن و شد آنچه نباید میشد……. امثال من و شما بیشتر باید منتظر یک معجزه باشیم که فردی با سابقه انقلابی و جهادی و مومن به مبانی نظام جمهوری اسلامی به نمایندگی شهرمون برسه، چون اینگونه افراد معمولا گمنام هستند و تمایلی هم به خودنمایی، اون هم از نوعی که این روزها تو مجالس ختم و عروسی و … میبینید، ندارن.
اینها همش به درد اهلش میخوره
اینها که دنبال پول و قدرت هستند
این چیزها را نمیفهمند
سلام دارم خدمت سعید و محمد
برادران این بحث ها همش پوچه
رای مردم هست که تعیین کننده میباشد
باید دید مردم چه کسی را انتخاب میکنند
در خصوص دو نوشته ی فوق الذکر آقای محمد یادآور می شود که :
الف : فکر می کنم که خوانندگان محترم بهترین قضاوت کنندگان برای تشخیص این که چه کسی « تندرو» و یا « میان رو » و…می باشد ، هستند چرا که هم نوشته بنده پیش روی آنان قرار گرفته و هم برداشت جناب عالی از آن .
ب : این حقیر خاک کف پای افراد حزب اللهی هم محسوب نمی شوم بلکه تنها علاقه مند به راه و روش شهدا و ایثارگرانم و همیشه از خدا خواسته ام در دنیا همراهی و هم صدایی با ایثارگران و در قیامت مصاحبت و ملازمت با آنان را نصیبم نماید ، در عین حال نمی دانم چرا شما با دیدن یک نوشته ی منطقی و به دور از توهین باز هم به جبهه و جنگ گیر می دی ؟ لطفا یک بار دیگه نوشتتون را بخونین تا متوجه بشید حداقل در ۱۰ قسمت توهین هایی را نثار امثال بنده کرده اید!؟ .
ج : مشکل ما و شما این نیست که دو مسیر جداگانه را می پیماییم چرا که ظاهرا هر دو در بخشی از مواضع مشترک النظر هستیم بلکه مشکل اساسی آن است که « دایره تحمل ها » بسیار محدود است چرا که بر اساس نوشته هایتان حتی تحمل تشکر خشک و خالی دبیر محترم «کازرون نگاه» از نوشته ی منطقی حقیر و یا قرار دادن یک دل نوشته ی ارزشی به عنوان یک،گزارش جداگانه را هم ندارید و حتی به سایت معرضید که چرا این اقدام را صورت داده و نهایتا تصمیم گرفته اید که برای همیشه از دنیای کامنت گزاری خارج شوید !؟
د : داستان شمر ، داستان عجیبی است ، داستان کسانی که با چشم خود ایثارها و شهادت ها را دیدند و ظاهرا در رکاب خوبان هم جنگیدند ولی هیچ گاه با بصیرت امام زمانشان را همراهی نکردند . شمر حداقل در زمان جنگ ترجیح داد در لشکر اسلام بماند اگر چه بعدا در مقابل امام زمانش ایستاد و بر روی ولی خدا شمشیر کشید ، ولی بدا به حال کسانی که در هنگامه ی جنگ ترجیح دادند عافیت طلبی را پیشه خود سازند و از همراهی ولیّ دینشان شانه خالی کنند و در ایام پس از دفاع مقدس نیز مدافعین را مورد هجوم ناجوان مردانه اشان قرار دهند و باز هم ولیّ امرشان را تنها بگذارند.
سلام. اینقدر دلم میخواد این آقا سعید رو بشناسم و از نزدیک زیارتش کنم. یادمه از ۱۶ سالگی، کارم خوندن نشریات جبه، شلمچه، یالثارات الحسین، کیهان و … بود. همیشه ناراحت میشدم که چرا وضع اجتماعی جامعه داره طوری پیش میره که ارزشهای دفاع مقدس فراموش میشه و گاهی اوقات که رنج جانبازان شیمیایی و کم توجهی دولت به این قشر مظلوم رو میدیدم، دلم می گرفت. ولی دیگه فکرش رو هم نمی کردم که یکی از مدافعان جبهه و جنگ، یک روز در برابر یک نظر من که با نظر خودش تفاوت داره، اینجوری موضع بگیره و منو به کمرنگ نشون دادن و زیر سوال بردن ایثار رزمندگان دفاع مقدس متهم کنه…..خدایا شکرت، یک عمر اطرافیان خودم به من میگفتن حزب اللهی تندرو، الان یک انسان محترم اومده و منو به بی اهمیت نشون دادن دفاع مقدس و جانفشانی رزمندگان متهم میکنه….الان میفهمم که واقعا قضاوت کردن در مورد آدمها کار دشواریه…خدایا شکرت که قاضی اصلی روز محکمه تویی…خدایا لحظه ای منو به حال خودم رها نکن….اگه تو نظر قبلیم مدیریت سایت و آقا سعید رو ناراحت کردم، معذرت میخوام. راستش با خودم عهد بسته بودم که دیگه تو هیچ سایتی کامنت نذارم. ولی ناگهان غافل شدم. این هم آخرین کامنت من در سایت شماست. از سایت کازرون نگاه که یکی از مدافعان اصلی نظام جمهوری اسلامی و گسترش دهندگان گفتمان ولایت محوری و ولایت پذیری و در زمره دلباختگان به عزت و افتخار ملی و اسلامی است تشکر می کنم و خوشحالم که در این دوره از زمان که تلاش برای کمرنگ نشان دادن آرمانها زیاد شده، با قدرت و شجاعت از اصول نظام جمهوری اسلامی دفاع می کنید . و البته تشکر ویژه و مشابه هم از سایت کازرون خبر دارم.
جناب اقای ” محمد ”
سلام
از اینکه شما هم ما را به نقد مورد خطاب قرار دادید ویژه سپاسگذاریم .در رابطه با پاسخ به اقای ” سعید ” باید عرض کنیم ایشان هم مانند شما لطف داشتند و در رابطه با این سایت مطلبی نگاشته بودند که ذاتا وظیفه ما تشکر از وی بود .
این سایت خبری سعی داشته است تمامی نظراتی را که رعایت شئونات اسلامی در آن لحاظ شده باشد را منتشر کند و تاکنون هم بر این امر مداومت داشته .
علی ای حال ما آمادگی داریم تا بصورت دو شکل ممکن ، یکی حضوری در دفتر کازرون نگاه و دیگری به صورت مجازی و آنلاین در رابطه با شاخص های مختلف در صلاحیت کاندیداهای انتخابات مناظره برگزار کنیم .
که موضوع دفاع مقدس و حضور در جنگ تحملی نیز می تواند بحث مناظره باشد تا مخالفان و موافقان این شاخص به بیان دیدگاههای خود بپردازند .
در رابطه با نظر اکثریت مدیران و خبرنگاران کازرون نگاه باید عرض کنیم ،شاخص های متعددی وجود دارد که یکی از آنها حضور در دفاع مقدس است .
از اینکه با انتشار نظرات خود در تنویر افکار عمومی نقش دارید سپاسگذاریم .
آقا سعید عزیز
شما ظاهرا از جمله کسانی هستید که برای اینکه درستی نظر خودتون رو نشون بدید، به راحتی به دیگران تهمت و برچسب میزنی!! این اسلامی که جنابعالی بخاطر اون داری یقه چاک میدی و ندای جبهه رفتن رو اونقدر بلند کردی که گوش فلک رو کر کرده، در برابر تهمت و افترا و برچسب زدن موضع بسیار سختی گرفته. اسلام ابعاد مختلفی داره که یکیش جبهه رفتنه، تو دین ما هیچ چیز بدتر از تهمت زدن نیست.
بنده در اول عرایضم گفتم که حضور در جبهه ها خودش افتخار بزرگیست، ولی نمیتونه یک معیار صرف و مطلق باشه و سر حرف خودم هم هستم. بنده هیچگاه امثال سلمان، ابوذر، عمار و … را که از ابتدا تا انتها در خدمت اسلام عزیز بوده اند رو فراموش نکردم، ولی مثال شمر یک مثال نقض بود که جنابعالی و امثال شما رو از این تندروی و افراط فکری و انعطاف ناپذیری بیرون بیارم، ولی ظاهرا افراط فکری شما اونقدر درجش بالاست که در برابر کوچکترین حرف مخالف، زبان به تهمت باز می کنید و بنده رو به زیر سوال بردن ارزشها و دفاع مقدس متهم می کنید. نرود میخ آهنی در سنگ!!!
بنده اگر ایمانم به این انقلاب و رشادتهای رزمندگان در جبهه ها رو خدای نکرده از دست بدم و یا خدشه ای به اون وارد بشه، در برابر خداوند و شهدای عزیز مسئولم و باید پاسخگو باشم و لزومی نمی بینم که امثال شما که نعوذبالله نه خدا هستی و نه از جماعت شهدا، بخوای به من برچسب بزنی و درباره من قضاوت کنی…معیار ایمان، تقواست و بالاترین قضاوت، مربوط به خدا، ائمه و اولیای الهی است.
از نظر منطقی ، وقتی میتوان درباره یک چیز نظر کلی داد که هیچ مورد نقضی براش پیدا نشه، ولی زمانی که اولین مورد نقض پیدا شد، دیگه نمیشه مثل جنابعالی در مورد اون مطلق صحبت کرد. اینو که دیگه همه میدونن. مثال شمر هم یک مثال برجسته و بارز هست، وگرنه امثال شمر هنوز هم در جامعه وجود داره که مردم ممکنه نشناسن.
بنده هیچ گاه نگفتم که اهالی جبهه، همشون دارن راه شمر رو طی میکنن و معتقدم که اکثریت اونها هنوز به این نظام تعهد دارن و به آرمانهای امام وفادار هستن. تعجب میکنم که شما چطور پردازش ذهنی و قضاوت عجولانه و کذایی خودت رو درباره من، وجاهت میدی و براحتی تلقی نادرست خودت از حرف منو بیان میکنی. طوری صحبت میکنی که انگار بنده تمامی رزمندگان رو از خائنین نظام دونستم. کجای حرف من، همچین معنی داشت، بگید بدونم.
شما در خط اول کامنتتون، از تحلیل خوب من تشکر کردید، ولی در خلال نظراتتون، تمامی تحلیل های منو زیر سوال بردید و حتی برچسب ضدارزشی و ضد رزمنده و ضد دفاع مقدس زدید، حالا ما نفهمیدیم کجای تحلیل من خوب بود؟؟!!
در آخر یک سخن دوستانه با مسئولین سایت کازرون نگاه:
اینکه در سایت شما بعضی کامنتها با نظر شخصی شما در تطابقه و بعضی دیگه از کامنتها با نظر شخصی و مشی سیاسی مدیریت سایت تفاوت داره، یک چیز طبیعیه و برای تمام سایتهای خبری، تحلیلی و سیاسی هم اتفاق میوفته. ولی اینکه مدیریت سایت با ذوق زدگی تمام، میاد از نظر فلان فرد دفاع و تشکر میکنه، این رو من اولین باره که در یک سایت دیدم. حداقل کمی اصول حرفه ای انتشار آزاد مطالب رو رعایت کنید. اینکه از یکی صراحتا با اسم تقدیر می کنید و بقیه رو تحت یک عنوان کلی تشکر میکنید، نوبره والا…برفرض که نظرات آقای محترم سعید کاملا با نظرات شما منطبق باشه، ولی دلیلی نداره که اینجوری از ایشون تشکر کنی…همینکه نظر ایشون رو تیتر شماره یک خودتون کردید، یک نوع تشکر و قدردانیه به نظر من…
اگه صلاح دونستید، این کامنت رو هم منتشر کنید، اگر هم کامنت من برای مدیریت سایت جالب نیست یا آقا سعید ناراحت میشن، منتشر نکنید، شکوه ای نیست. والسلام.
جناب علی ناز!
جبهه و جنگ تمام نشده بلکه فقط شکل آن عوض شده ، رزمندگان آن ایام آسمانی هنوز زنده اند و بین مردگان به ظاهر زنده نفس می کشند ، پیکرهای مقدس دلاوران جنگ ، امروزه زیارت گاه جوانان و نوجوانان جنگ ندیده شده و برکت وجود آنان تمام تاریخ کشورمان را معطر خواهد نمود ، رسانه هایی مانند «کازرون نگاه» نیز همان رسالت را دنبال می کنند و تنها عطر آن دلاور مردان را در فضای مجازی می افشانند تا افرادی مانند شما را از خواب غفلت بیدار کنند. در خصوص نمایندگان قبلی شهرستان در مجلس و این که آنان سابقه ی حضور در جهاد و دفاع مقدس را نداشته اند بی اطلاع هستیم ولی تاکید می شود با نهضتی که الحمدلله توسط دو سایت کازرون نما و کازرون نگاه در این زمینه شروع شده امید می رود در انتخابات آتی ، داشتن سابقه حضور در دفاع جانانه مقدس از مطالبات به جا و به حق مردمی تبدیل گردیده و به شاخصی جهت ارزش گرایی کاندیداهای احتمالی محسوب خواهد شد.
جناب “سعید ”
از لطف و توجه ویژه شما به کازرون نگاه سپاسگذاریم .
ضمن اینکه عقاید سایر مخاطبان کازرون نگاه و البته منتقدان نیز محترم است .
با عرض سلام خدمت عزیزان رسانه
خوب؛ جنگ مال آن دوران بود و الآن تمام شده است
حالا اینکه بعضی از اهل رسانه بخاطر چه چیزی این امور کهنه را تازه میکنند من هم نمیدانم
اما باید دیدکه الآن هم که جبهه میباشد افراد در صحنه جنگ میباشند یا خیر
از همه مهم تر برید ببینید نمایندگان دو دور قبل هر کدام چقدر در جبهه بوده اند.
ضمن تشکر از تحلیل خوب برادر محمد ، لازم است به اطلاع ایشان رسانیده شود که:
۱ – این که فردی در زمان جنگ سنش به حضور در جبهه و جهاد قد نمی داده و یا این که می توانسته ولی بنا به « دلایل موجهی» نتوانسته در دفاع مقدس مشارکت نماید و یا کسانی که جبهه رفته اند ولی بعدا از خط خارج شده اند و..به قول علما « موضوعا» از بحث خارجند و کسی کاری به این گونه افراد ندارد. اصل بحث در باره کسانی است که وجوب جهاد کفایی بر آنان محرز بوده و ندای امام زمانشان را هم شنیده اند ، مشکل جسمی هم نداشته اندو.. ولی به خاطر ترس از شهادت و احتمالا عافیت طلبی و دنیا دوستی حاضر به حضور در دفاع مقدس نشده اند. آیا این گونه افراد در مقایسه با کسانی که برخوردار از همه امکانات بوده اند ولی علی رغم نداشتن سن کافی ولی سال ها در سخت ترین بخش های دفاع مقدس مشارکت نموده و بارها تا مرحله شهادت پیش رفته اند قابل مقایسه اند؟ مطمئنا هیچ آدم منصف و عاقلی این دو گروه را با هم یکسان فرض نمی کنند و قضاوت همگان چنین خواهد بود که حضور در جهاد حداقل یک شاخص برای شناخت اصلح تلقی خواهد شد.
۲ -یکی از شعارهای اصحاب فتنه برای زیرسئوال بردن جبهه و جنگ همواره مثال شمر بوده ولی آنان هیچ گاه جانبازان و شهدای بزرگی مانند سلمان ، ابوذر ، عمار یاسر و کسانی که هم در جبهه و جنگ سرافرازانه مشارکت نمودند و هم امام زمانشان را تنها نگذاشتند را یاد نمی کنند. نکند خدای نکرده شما هم جزء آن دسته از افرادید که برای برای بی اهمیت نمودن دفاع مقدس و زیر سئوال بردن یادگاران ارزشمند آن تنها از شمر یاد می کنید.
۳ – بصیرت داشتن از خصوصیات بارز یک انسان مومن و مسلمان است که رهبر معظم انقلاب و بزرگان دین همواره در این باره تاکید داشته اند و این مهم تنها مخصوص رزمندگان و یادگاران دفاع مقدس نیست و در زمان ما هم اگر افرادی تنها به دلیل وابستگی تعدادی از کاندیداها به کانون های قدرت و ثروت و حمایت آنان توسط شرکت های نفتی و .. از آنان حمایت نمایند البته دلیل محکمی از بی بصیرتی آنان محسوب می شود.
۴ – مثال شما از شیخ فتنه و این که ایشان قبلا نماینده حضرت امام ره در بنیاد شهید بوده و.. چه ربطی به دفاع جانانه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس دارد؟ مگر نه این است که ملاک برای ارزشیابی هر فرد « حال فعلی » آنان است ؟
۵ – اگر شما یک مثال برای کسانی که قبلا در جهاد بوده اند ولی بعدا منحرف شده اند در خاطره تان دارید اجازه بدهید تا ما نیز هزاران مصداق از کسانی که در زمان دفاع مقدس به ندای امام زمانشان پشت کردند و متاسفانه در همان ایام با توجیهات متعدد و مثلا خواندن درس در دانشگاه ها و یا جمع آوری آلاف و علوف و نشستن بر مسند مسئولیت و… طی سال های گذشته هم به دین پشت کردند و هم مردم را مورد خیانت قرار دادند ذکر نماییم.
در پایان باز هم یاد آور می شویم « یکی » از ملاک های اصلی برای تشخیص افراد جهت نمایندگی از مردم در مجلس ، حضور آنان در دفاع مقدس و صحنه های دفاع از ارزش ها بوده و مطمئن باشید مردم هیچ گاه خادمان خود را با خائنان به ارزش ها برابر تلقی نخواهند کرد و بر اساس آیات متعدد و روایات فراوان کسانی که در زمان نیاز به خون در خانه نشستند و با توجهیات متعدد از یاری دین خدا و کشورشان کوتاهی نمودند هرگز با مجاهدان برابر نخواهند بود. فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما. صدق الله العلی العظیم.
البته این که افراد کاندیدا، مومن و معتقد به ارزشها و آرمانهای امام و انقلاب باشند و برای دفاع از ناموس جانفشانی کرده باشند، بسیار خوب و پسندیده و مایه افتخار می باشد، ولی اینکه بخواهیم جبهه رفتن یا نرفتن را معیار صلاحیت افراد برای تصدی نمایندگی مجلس کنیم، از جاده انصاف خارج است. چه بسیار افرادی که از مدافعان سرسخت انقلاب و ارزشهای اسلامی هستند، ولی به دلایلی توفیق رفتن به جبهه برایشان فراهم نشده و چه بسا جوانانی که از مومنین به انقلاب و نظام و آرمانهای شهیدان گلگون کفن هستند، ولی سنشان برای رفتن به جبهه های نبرد حق علیه باطل، اقتضا نکرده است و البته و متاسفانه بسیارند کسانی که مجاهدتشان در جبهه ها در ذهن و خاطر این مردم مانده، ولی در برابر تلاطمات این انقلاب، تغییر رویه و مشی داده و آب به آسیاب دشمن ریختند و خود و خانواده شان به دست خود تیشه به ریشه اصالت انقلابی خود زدند. فراموش نکنیم که شمر که در روز عاشورا سر از امام حسین (ع) برید، همان جانباز جنگ صفین بود که در رکاب علی (ع) تا مرز شهادت پیش رفت. بهتر است معیارهای سنجیده تر و محکم تری برای انتخاب کاندیدای اصلح داشته باشیم و بصیرت را ملاک عمل قرار دهیم. فراموش نکنیم که اسلام عزیز همیشه از افراط ها و تفریط ها ضربه خورده و می خورد. زمانی در این کشور افرادی به قدرت رسیدند که با صراحت تمام، همه ارزشهای امام و انقلاب را به سخره گرفتند و وقایع تلخ تیر ۷۸ در کوی دانشگاه رو رقم زدند و ته مانده ها و وارثان آنها با بیشرمی تمام ندای براندازی حکومت را در خلال آشوبهای خیابانی پس از انتخابات ۸۸، سر دادند. آن وقایع از تفریط در پایبندی به ارزشها بود و الان اگه قرار باشه معیار رو فقط و فقط در حضور در جبهه ها ببینیم، میشه افراط و کجروی. فراموش نکنیم که یکی از سران فتنه ۸۸، چندین سال در زمان دفاع مقدس، مسئولیت بنیاد شهید را داشتند و تمامی رشادتها و دلیریها و البته رنج و داغداری خانواده شهدا را دیده بودند، ولی چه شد که خود ایشان برای به دست آوردن پست و مقام، تا مرز براندازی نظام و هدر دادن خون شهدا پیش رفتند، خدا اگاه است.
جبهه رفتن لیاقت میخواد
هرکسی که توفیق ندارد
جبهه معیار صلاحیت و ردصلاحیت میباشد
این……گفته ای به حق است
این نکته یک واقعیت میباشد
که کسی که در هشت سال جنگ نتوانست از دنیا دل بکنذ و به مبارزه علیه باطل برود الآن هم نمیتواند به این خاک خدمت کند بلکه به خود خدمت میکند
جنگ محور حق و باطل میباشد
محور نامرد و مردبودن میباشد
پس مجلسی که در راس امور است نباید از باطلان و نامردان تشکیل شود
یادمان باشد این نکته هم مورد توجه شود که بصیرت شرط اصلی انتخابمان باشد
تا انجا که رهبر عزیزمان فرمود:
بصیرت تا انجا مهم است که شمر (لعنت الله علیه) که جانباز جنگ صفین بود ان جنایت عظیم را در کربلا مرتکب شد.
با سلام قطعا این نظر را قبول دارم
و میگویم اصلا نرفتن به جبهه باید در دستور کار شورای نگهبان قرار گیرد برای عدم صلاحیت