برگشت مصدق به نخستوزیری، و قیام سی تیر را باید نقطه عطفی در تاریخ مردمسالاری ایرانیان دانست.
تعزیه در کازرون با حدود ۳۰۰سال سابقه، علیرغم اینکه از پتانسیل بالایی برخوردار است اما در سطح کشور گمنام مانده و انجمن تعزیه شهرستان، موفق شد نخستین نسخه تعزیه اصلاح شده مورد تایید در کشور را رونمایی نماید.
اگر حتی مسلمان نباشیم، لازم است علت اختلاف ایران و اسرائیل را از لحاظ تاریخی و به زبان ساده بدانیم.
رژیم صهیونیستی بزرگترین پایگاه غربیهای جلاد و وحشی در منطقهی ماست.
پس اصلا این مطلب را از دست ندهید.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس از پایان مرمت «بازار شاه حمزه» کازرون خبر داد.
به مناسبت روز کازرون، روز یکشنبه ۴ دیماه، قبور شهدای کربلای ۴ در امامزاده سیدمحمد نوربخش و بهشت زهرا(س) و همچنین شهدای گمنام به همراه مقبره ناصر دیوان کازرونی رهبر مبارزه با استعمارانگلیس، طی مراسمی گلباران شد.
کاروانسرای تاریخی میان کتل مربوط به دوره صفوی بوده و این بنا یکی از آثار فاخر با معماری بسیار زیبا و منحصربهفرد در استان فارس است.
به مناسبت سالگرد شهادت دومین شهید محراب/ گفتگویی خواندنی با یکی از کازرونیهایی که شهید آیت الله مدنی را ملاقات کرد و از خاطرات آن دوران می گوید….
فرمانده انتظامی شهرستان کازرون گفت: ۲۹ قلم انواع سکه، سنگ، شمشیر و ظروف عتیقه در این شهرستان کشف شد.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی از کشف و ضبط ۱۲ قطعه ظروف سفالی دوره ساسانی در کازرون خبر داد.
به مناسبت روز ثبت جهانی منظر باستان شناسی ساسانی فارس، وب سایت این محور به دو زبان انگلیسی و فارسی در استان فارس طراحی و راهاندازی شد.
مروری بر وقایع نیمه اول سال ۱۳۵۷ تا مردادماه در استان فارس و شهر کازرون که سال پایانی قیام مردمی است.
کارشناس تاریخ اسلام گفت: آرزوی امیرالمؤمنین(ع) تحقق حماسهای هچون «۹ دی» بود که از مردم بیبصیرت ساخته نبود و صورت نمیگرفت.
معماری بومی کازرون چه به لحاظ مصالح و نیز به لحاظ سازه و نهایتاً از جنبه نِما کاری و تزیینات، دارای ویژگیهای فنی و هنری و فرهنگی است.
در دومین مرحله از کاوش های باستان شناشی در این منطقه که در بخش مرکزی کازرون واقع شده، آثار یک بازار تاریخی از دوره ساسانیان کشف شده است.
مدیر داخلی پایگاه تاریخی بیشاپور از مهمترین اقدامات حفاظتی و مطالعاتی در سایت تاریخی بیشاپور خبر داد.
تصاویر زیر، یکی از معدود آب انبارهای دوره صفویه است که در روستای کمارج دهکهنه قرار داشته و به این شکل بجا مانده است و همچون بسیاری از آثار تاریخی دیگر، برای تامین اعتبارات لازم جهت جلوگیری از تخریب، در انتظار توجه بیشتر مسئولان میراث فرهنگی است.
سال ۱۳۵۵ بود و بیش از یک سال از حضور ما در نورآباد میگذشت که یک روز قرار شد برویم کازرون و با مبارزان آنجا هماهنگیهایی داشته باشیم و تعدادی اعلامیه رد و بدل کنیم. گویا چند نفر از انقلابیهای آنجا را زیر نظر داشتند و متوجه ارتباط ما با آنها شده بودند که یک دفعه ماشین شهربانی پیچید جلویمان. حالا توی شهربانی کازرون داریم از مأمورها کتک میخوریم.
عکاس : حاج اسماعیل شهیدان – عکاسی فرهنگ
پیتر هنس لاتزیکو مستند ساز سوئیسی با هماهنگی سازمان فرهنگی یونسکو به منظور تهیه فیلم از سایتهای ثبت جهانی و در آستانه ثبت
۲۸ دسامبر ۱۹۱۶ م ارتش انگلیس که طبق قرارداد سن […]