امروز:جمعه, ۲ آذر
تاریخ انتشار:2023-07-19

نشست‌خبری‌رئیس دانشگاه سلمان‌فارسی کازرون‌باحضور‌اصحاب رسانه‌ و خبرنگاران

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: سند راهبردی این دانشگاه، نقطه اتکاء و مسیر مشخص جهت اهداف و برنامه ریزی هرچه بیشتر این دانشگاه است.

صبح روز یکشنبه، ۲۵ تیرماه، نشست خبری رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور جمعی از خبرنگاران و نمایندگان مطبوعات، پایگاه‌های خبری، خبرگزاری‌ها و اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

بنا به گزارش رسانه خبری کازرون نگاه دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ابتدای این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌ها و همراهی‌های خبرنگاران و اهالی رسانه در برقراری ارتباط دو سویه دانشگاه و جامعه، بر نقش و اهمیت جایگاه رسانه‌ها در توسعۀ شهرستان کازرون و اعتلای نهادهایی همچون دانشگاه سلمان فارسی کازرون تأکید و ابراز امیدواری نمود با تداوم این تلاش‌ها بتوان شاهد رشد و توسعۀ هرچه بیشتر دانشگاه و کازرون بود.

دکتر فاضل‌نیا در ادامه با تقدیر از همت بزرگان و دلسوزانی که در گذاشتن سنگ بنای دانشگاه سلمان فارسی کازرون نقش داشته‌اند، از تلاش‌های روسای ادوار دانشگاه، اعضاء هیئت علمی و یاوران علمی این دانشگاه و مسئولان ادوار مختلف در طول سه دهه فعالیت این دانشگاه قدردانی نمود و با تأکید بر اهمیت تلاش‌ها و دستاوردهای آنها، خاطر نشان نمود: با در نظر داشتن اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌تواند چه جایگاه مهم و اثرگذاری در اعتلای علم در منطقه غرب استان فارس و تحقق راهبردهای کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشته باشد و همچنین با اتکاء به اینکه این دانشگاه می‌تواند نقشی کلیدی در توسعۀ شهرستان کازرون ایفا نماید، مجموعۀ برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها را در جهت اعتلا و ارتقاء دانشگاه سلمان فارسی کازرون طرح‌ریزی و دنبال نمودیم.

ایشان همچنین با تقدیر از حمایت‌های ویژه دکتر فریدون عباسی‌دوانی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی و پشتیبانی‌ها و همراهی‌های ارزشمند حجت‌الاسلام صباحی، امام جمعه کازرون و فرمانداران فرمانداری ویژه شهرستان کازرون، خاطر نشان نمود: این حمایت‌ها و همراهی‌ها سبب شد بسیاری از مشکلات و مسائل موجود به خوبی مدیریت شده و بسترهای جدید توسعه‌ای برای دانشگاه فراهم آید. به ویژه حمایت‌های دکتر عباسی‌دوانی که از چهره‌های مطرح دانشگاهی هستند، باعث شد علاوه بر کمک به تقویت بودجه‌های تخصیصی، مسیرهای گوناگون توسعه‌ای از جمله در حوزۀ شرکت‌های دانش‌بنیان پیش‌روی این دانشگاه فراهم شود و به مدد تعاملات مداوم و سازندۀ موجود و همراهی مسئولان دلسوز شهرستان و منطقه، دستاوردهای متعدد دیگری نیز حاصل شود.

سند راهبردی دانشگاه، نقطه اتکاء و مسیر مشخص اعتلای دانشگاه سلمان فارسی کازرون است

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تدوین و تصویب سند راهبردی دانشگاه سلمان فارسی کازرون اشاره کرد و افزود: در مسیر تدوین این سند، ضمن بهره گرفتن از نظرهای مشورتی کلیه گروه‌های ذینفع اعم از دانشگاهیان، مسئولان شهرستان، نخبگان فکری، عموم مردم و… تلاش کردیم ضمن تقویت هویت‌بخشی و اعتلا جایگاه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مسیرهایی جهت چابک‌سازی حرکت این دانشگاه در جهت کمک به مزیت‌های مختلف منطقه کازرون فراهم آوریم.

ایشان همچنین افزود: اکنون و با تصویب این سند در هیئت امناء، دانشگاه سلمان فارسی کازرون دارای سه دانشکده و ۹ گروه آموزشی مصوب است. در این سند، مسیر رشد و اعتلاء دانشگاه را براساس راهبردها و رویکردهای وزارت عتف، در جهت کیفی‌سازی خدمات دانشگاه قرار داده‌ایم و امیدواریم با بهره‌گیری از حمایت‌های دانشگاهیان، مردم و مسئولان بتوانیم در آینده شاهد تحقق اهداف و چشم‌اندازهای این سند باشیم؛ چراکه سند راهبردی دانشگاه، همچون نقطه اتکاء و مشخص کننده مسیر رشد و اعتلای این دانشگاه است.

ایشان همچنین اعلام نمود تمامی بخش‌ها و گروه‌های مختلف دانشگاه بایستی برش عملیاتی برنامه‌های کاری خود را متناسب با سند راهبردی تنظیم و در چارچوب آن فعالیت‌ها را دنبال کنند.

آمادگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهت انعقاد قرارداد و ارائه خدمات علمی و دانشگاهی به تمامی دستگاه‌های بخش دولتی و غیردولتی

دکتر غریب فاضل‌نیا با اشاره به توانمندی‌های بالای اعضاء هیئت علمی این دانشگاه که موفقیت‌های علمی و پژوهشی فراوانی داشته‌اند و از جمله باعث قرارگیری برخی از این اعضاء در ردیف ۲درصد دانشمندان برتر جهان و همچنین ۳۳۳پژوهشگر پراستناد کشور در حوزه علوم انسانی شده است، خاطر نشان نمود: زیرساخت‌های متعددی را برای برقراری تعامل با دستگاه‌های دولتی و غیردولتی ایجاد کرده‌ایم تا نهادهای متقاضی بتوانند بهترین و موثرترین خدمات دانشگاهی را از این دانشگاه دریافت کنند. تأسیس و راه‌اندازی مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی، مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان کازرون، مرکز نوآوری انرژی و… در کنار برخی مراکز همچون مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برخی از این بسترها هستند. بنابراین دانشگاه سلمان فارسی کازرون آمادگی کامل خود را جهت انعقاد قرارداد و ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در چارچوب‌ها و اصول دانشگاهی به تمامی دستگاه‌های بخش دولتی و غیردولتی اعلام می‌کند.

ایشان در این خصوص خاطر نشان نمود: بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی اعضاء هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهت کمک به حل مسائل شهرستان کازرون، علاوه بر آنکه می‌تواند منجر به دستیابی به راه‌حل‌هایی اصولی و علمی شود، زمینۀ لازم برای مشارکت فعال‌تر اعضاء هیئت علمی در سطح جامعه را نیز فراهم می‌آورد.

دستاوردهای عمرانی دانشگاه، زمینۀ مناسب‌تری برای توسعه و ارتقاء آن ایجاد کرده است

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین به فعالیت‌های گستردۀ عمرانی این دانشگاه جهت توسعه و بهبود فضاهای استاندارد آموزشی اشاره کرد و افزود: یکی از نیازهای اساسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، توسعۀ زیرساخت‌های عمرانی و بهره‌وری سرمایه‌گذاری‌های ملی صورت گرفته در این دانشگاه بود. بر همین اساس علاوه بر آنکه بهره‌برداری از پردیس ۷۸هکتاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون را آغاز کردیم، ساختمان ۵۵۰۰مترمربعی دانشکده علوم پایه و فناوری‌های بین‌رشته‌ای و زمین چمن مصنوعی این پردیس را نیز به بهره‌برداری رساندیم. همچنین با فعالیت جهادی اعضاء هیئت علمی و یاوران علمی این دانشگاه و با بهره‌وری مناسب فضاهای موجود، موفق به راه‌اندازی نخستین خوابگاه ملکی دانشگاه با ظرفیت ۳۵۰نفر شدیم که این مهم علاوه بر تقویت ظرفیت‌های دانشگاه، کمک شایان توجهی به برطرف نمودن بخشی از دغدغه‌های دانشجویان را نیز در پی داشت.

ایشان همچنین با تأکید بر اینکه دستاوردهای عمرانی دانشگاه، زمینۀ مناسب‌تری برای توسعه و ارتقاء آن ایجاد کرده است، افزود: تداوم اجرای پروژه‌های دیگر از جمله ساختمان مجموعه کلاس‌ها، ساختمان دانشکده فنی و مهندسی، بازارچه دانشجویی، ایستگاه گاز، زیرساخت‌های فیبرنوری و… از دیگر فعالیت‌های عمرانی بوده که دنبال کرده‌ایم و اکنون یکی دیگر از پروژه‌های زیرساختی پردیس دانشگاه که ساختمان سلف‌سرویس مرکزی آن است را به مرحلۀ بهره‌برداری رسانده‌ایم و امیدواریم به زودی شاهد آغاز بهره‌برداری رسمی از این پروژه نیز باشیم.

رونمایی از سایت بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در جمع اعضاء این بنیاد

دکتر غریب فاضل‌نیا با اشاره به روند تأسیس بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با تقدیر از نقش‌آفرینی جمعی از نخبگان، دانشگاهیان و مسئولان شهرستان کازرون در تأسیس این بنیاد، خاطر نشان نمود: راه‌اندازی و حمایت از بنیاد حامیان دانشگاه‌ها یکی از راهبردهای کلان وزارت عتف است که همواره مورد تأکید مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز بوده است. از همان ابتدا و با احصاء نیازها و ضرورت‌ها، تلاش جهت تأسیس و راه‌اندازی این بنیاد را آغاز کردیم و پس از طی مراحل قانونی، این بنیاد به ثبت رسمی رسید و دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جمع دانشگاه‌هایی قرار گرفت که از موهبت حضور بنیاد حامیان برخوردار هستند.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با تشکر از اعضاء هیئت موسس، هیئت امناء و هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، افزود: اکنون این بنیاد آمادگی قانونی برای جذب هرگونه حمایت نقدی و غیرنقدی در جهت توسعه و اعتلای دانشگاه و پشتیبانی از دانشجویان را دارد. ما تمام تلاشمان را کرده‌ایم که دانشگاه بتواند مطلوب‌ترین خدمات را به جامعه ارائه نماید. در کنار همۀ این تلاش‌ها، نیاز به حمایت‌های مردمی داریم که امیدواریم در قالب بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این مهم تقویت شود.

ایشان در ادامه با تقدیر از تمامی خیّران و حامیانی که تا به امروز به هر نحوی در تقویت این دانشگاه مشارکت داشته‌اند، از دکتر فریدون مهبودی، دکتر علی‌محمد موذنی و اکبر نظرپور به عنوان حامیان و خیّرانی که در حال حاضر مشارکت فعال و ارزشمندی در کمک به فعالیت‌های دانشگاه دارند تقدیر نمود و افزود: امروز و با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه، از وب‌سایت بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون که به عنوان درگاه و پل ارتباطی این بنیاد با عموم مردم جامعه است، رونمایی می‌کنیم و از آنجا که این بنیاد علاوه بر کمک‌های نقدی، پذیرای هرگونه حمایت و پشتیبانی دیگر از دانشگاه نیز می‌باشد، حضور اصحاب رسانه را قدر دانسته و از خبرنگاران و اهالی رسانه جهت حضور در جمع عموم مردم و خیّران عضو بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون دعوت می‌کنیم.

پویش حامیان علم در کازرون راه‌اندازی می‌شود

دکتر غریب فاضل‌نیا در تشریح فعالیت‌های بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، به زودی پویش حامیان علم در کازرون راه‌اندازی می‌شود و فراخوان آن از طریق درگاه‌های رسمی و همچنین بستر مجازی منتشر خواهد شد. در قالب این فراخوان، ضمن اعلام برنامه‌ها و بسترهای آماده شده برای حمایت، تمامی علاقمندان به همراهی با رشد و توسعۀ دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌توانند در طرح‌های مختلف توسعه‌ای این دانشگاه مشارکت کنند. در این زمینه امید و نگاه مضاعفی به حمایت‌های مردم شریف و علم دوست کازرون و اهالی عالم‌پرور این خطه داریم چراکه همواره نشان داده‌اند برای کمک به رشد و توسعۀ دانش، از هیچ حمایتی دریغ نمی‌ورزند.

آمادگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهت برگزاری رویدادهای ملی فرهنگی و علمی

دکتر غریب فاضل‌نیا، توانمندی‌های بالای فرهنگی این دانشگاه را به عنوان یکی از مزیت‌ها و نقاط قوت دانشگاه سلمان فارسی کازرون برشمرد و خاطر نشان نمود: شهرستان کازرون به عنوان منطقه‌ای با پیشینۀ غنی تاریخی، فرهنگی و مذهبی، به عنوان یکی از نقاط برجستۀ فرهنگی در کشور محسوب می‌شود. بنابراین در برنامه‌ریزی‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون همواره تلاش کرده‌ایم که در جهت تقویت این حوزۀ فرهنگی تلاش کنیم. بر این اساس علاوه بر برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی، برخی نشست‌های تخصصی و دوره‌ای را از جمله نشست شناخت‌شناسی سلمان فارسی، اندیشه‌ورزی در مکتب عاشورا و نشست‌های حوزۀ دفاع مقدس را در تقویم برنامه‌های ثابت فرهنگی دانشگاه قرار داده‌ایم.

ایشان همچنین افزود: حضور دانشجویان فعال و مستعد فرهنگی و تلاش‌های پردستاورد حوزۀ معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در کنار سایر ظرفیت‌های ساختاری موجود، این امکان را به وجود آورده که دانشگاه سلمان فارسی کازرون بتواند میزبان رویدادهای ملی در حوزه‌های مختلف فرهنگی باشد. بر این اساس علاوه بر اینکه آمادگی خود را برای مشارکت و میزبانی در برگزاری چنین رویدادهایی اعلام کرده‌ایم، با تدوین برنامه‌هایی همچون جشنواره بزرگداشت و اهداء جایزه ملی سلوک مدیریت حضرت سلمان فارسی و ارائۀ آن به نهادهای ذیربط، آمادگی خود را برای برگزاری این جشنواره را نیز اعلام کرده‌ایم. تحقق این مهم نیازمند همکاری مضاعف نهادهای متولی ملی است که با دیدگاه‌های مثبت و راهبردی که دارند، امیدواریم این ظرفیت ایجاد شود تا دانشگاه سلمان فارسی کازرون بتواند میزبان این جشنواره ملی باشد که هر سه سال یک بار و به میزبانی این دانشگاه در کازرون برگزار خواهد شد.

راه‌اندازی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گام بزرگی که محقق شد

دکتر غریب فاضل‌نیا، همراهی روحانیت معزز شهرستان و مدیریت و اساتید حوزۀ علمیه کازرون با دانشگاه سلمان فارسی کازرون را به عنوان یکی از محورهای مهم موفقیت این دانشگاه برشمرد و خاطر نشان نمود: با همکاری موثر دکتر عباسی‌دوانی و همراهی روحانیت معزز کازرون و به ویژه حمایت‌های حجت‌الاسلام صباحی، امام جمعه کازرون، موفق شدیم یکی از بسترهای ضروری و مهم هویت‌بخشی و اعتلای دانشگاه را فراهم کرده و شاهد راه‌اندازی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون باشیم.

ایشان همچنین با تقدیر از تلاش‌های حجت‌الاسلام شهریاری‌پور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خاطر نشان نمود: خوشبختانه همانطور که انتظار می‌رفت این نهاد علاوه بر آنکه به چارچوب‌های ساختاری دانشگاه کمک نموده، باعث رونق‌بخشی مضاعف به رویدادهای فرهنگی و مذهبی شده که از جمله می‌توان ثمرۀ آن را در دایر نمودن حوزۀ اسلامی دانشگاهیان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون دید.

توسعۀ همکاری‌ها و مراوده‌های علمی و فرهنگی با نهادهای مختلف

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه توسعه و تعامل با نهادهای مختلف علمی و فرهنگی در سطح منطقه را به عنوان یکی از راهبردهای زیرساختی در جهت تحقق هم‌افزایی و بهره‌وری امکانات و پشتیبانی‌های بالقوه در نظر گرفته‌ایم، افزود: در جهت دستیابی به این مهم، برقراری ارتباط و انعقاد تفاهم‌نامه با دستگاه‌ها و نهادهای مختلف را در دستورکار دانشگاه قرار دادیم و موفق به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با جهاد دانشگاهی فارس، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دانشگاه علوم پزشکی فارس، پارک علم و فناوری فارس، مرکز رشد شهید علی‌اکبر پیرویان و دانشگاه خلیج فارس شده‌ایم که تاکنون دستاوردهای مختلفی از جمله افزایش هزار جلد کتاب به مخزن کتابخانه دانشگاه، برگزاری رویدادهای مشترک علمی و فرهنگی، تقویت خدمات در حوزه‌های دانش‌بنیان و… را به دنبال داشته است.

در ادامه این نشست خبری، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد و تصریح نمود: اکنون دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان نقطه اتکاء توسعه‌ای شهرستان کازرون و غرب استان فارس، آمادگی تعامل و نقش‌آفرینی مناسب و متناسب با چارچوب‌ها و اصول دانشگاهی، ذیل راهبردهای کلان وزارت عتف دارد. دستاوردهای موجود را تنها بخشی از نیازهای فعلی این دانشگاه می‌دانیم و امیدواریم با تقویت همراهی‌ نخبگان دانشگاهی، مسئولان و مردم بتوانیم در جهت تقویت هرچه بهتر خدمات این دانشگاه گام برداریم. این مهم با مشارکت همگانی و هم‌افزایی‌ها محقق می‌شود و در این زمینه آمادگی کامل خود را اعلام می‌کنیم.

خبرنگار: اسماء مظفری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *