محمدرضا معینی اظهار کرد: این شهرستان با دارا بودن ظرفیتهای گردشگری از جمله تاریخی، طبیعی، فرهنگی، تفریحی، بازاری و زیستمحیطی، نقش بسزایی در جذب گردشگر در استان فارس ایفا میکند.
وی گفت: با پیشرفت و روند رو به رشد صنعت گردشگری و نگاه ویژهای که امروزه به این مهم شده این اداره با جمعآوری اطلاعات همراه با جزئیات از جمله عکس، فیلم، مستندنگاری، بررسی میدانی و بهرهگیری از مشاوران علمی و دانشگاهی، طرح جامع گردشگری را به مرحله اجرا گذاشته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کازرون ادامه داد: طرح جامع گردشگری این شهرستان تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت داشته و با برند «کازرون قطب گردشگری جنوب غرب فارس» گام بلندی را در معرفی کازرون بر خواهد داشت.
معینی با اعلام اینکه در سال جاری آمار گردشگران خارجی در شهرستان کازرون بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشته است، تصریح کرد: این اداره بهمنظور خدماتدهی هرچه مطلوبتر به بازدیدکنندگان، گردشگران و سفرهای شهرستانی در تعطیلات نوروز با هماهنگی ادارات مختلف کمیتههایی را مشخص کرده است.
وی، آماده کردن پارکها و بوستانها برای اسکان، برقراری امنیت پارکها توسط ناحیه مقاومت بسیج، آمادگی پذیرایی و ارائه سرویس از طرف ناحیه مقاومت بسیج و اداره اوقاف، آمادگی سالنهای ورزشی برای خدماترسانی در ایام بحرانی، باز بودن مساجد در مسیر راههای پرتردد و آمادگی آموزش و پرورش برای اسکان اضطراری در مدارس را از جمله اهم فعالیت کمیتههای خدمات سفر نوروزی کازرون برشمرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کازرون، برگزاری جشنواره عشایری، جشنواره ملی خرما در خشت، برپایی بازارچه صنایعدستی در امامزاده سید حسین (ع) کازرون و جذب سرمایهگذار برای انجام پروژههای پیشنهادی را از جمله برنامههای پیش روی این اداره در سال جدید دانست.
معینی تصریح کرد: در سه سال گذشته پیدرپی شهرستان کازرون در راستای ارائه خدمات و تسهیلات به مسافران نوروزی رتبه نخست را در سطح استان فارس به خود اختصاص داده است.
وی گفت: در سال گذشته بیش از ۲ میلیون مسافر نوروزی از آثار باستانی و مناظر طبیعی و گردشگری شهرستان کازرون بازدید داشتند که پیشبینی میشود این رقم در سال جدید رشد چشمگیری داشته باشد.
خبرنگار : محمد هاشمی کشکولی
لطفا فکری هم به حال کاروانسرای زیبای صفوی کمارج دهکهنه که در حال ویرانی است کنید به خدا حیفه برجهای کاروانسرا در حال فروپاشی است