امروز:شنبه, ۳ آذر
تاریخ انتشار:2015-12-26

حجت الاسلام خرسند:۴ دی باید در تقویم این شهر ثبت بشود

مگر یک نماینده­ ی مجلس در طول ۴ سال چقدر حقوق و مزایا می­ گیرد که برخی برای به دست آوردن این منصب هزینه­ های گزاف می­کنند ؟

به گزارش کازرون نگاه،به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه ی کازرون،مشروح خطبه دوم نماز جمعه ۴ دی ماه ۹۴ به امامت حجت الاسلام والمسلمین خرسند بدین شرح است:

 

امروز سال­روز میلاد حضرت عیسی مسیح هست پیامبر بزرگی که در هدایت بشریت زحمات فراوانی کشید و امروز هم در آسمان­ ها در محل امنی که خدا برای او قرار داده است شاهد اعمال انسان­ هاست، به ویژه پیروانش. مجامع مسیحی باید تلاش کنند تعالیم عیسی مسیح را سر لوحه ­ی اعمال خود قرار بدهند تا بشریت از این تبعیضی که برخی کشورهای به ظاهر مسیحی بر دنیا تحمیل کرده ­اند ان­شاءا… نجات پیدا کنند. این ایام هفته­ ی وحدت است .مناسبت دیگر میلاد پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد بن عبدا… (ص)و هم­چنین میلاد فرزندش رئیس مذهب ،ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام جعفر صادق(ع).وحدت امروز ضرورت امت اسلامی است. قرآن سراسر دعوت به وحدت است . واعتصموا بحبل ا… جمیعاً و لا تفرقوا. انما المؤمنون اخوه. و پیامبر امت را به وحدت و همدلی دعوت کرده است پیامبر در روایتی جماعت مسلمین را رحمت می­ دانست و دوری واختلاف مسلمین را عذاب می­ دانست. و امیرالمؤمنین در خطبه۱۲۷ نهج ­البلاغه می فرماید از پراکندگی و اختلاف بپرهیزید که تنها بهره ­ی شیطان است همان گونه که گوسفند تنها طعمه گرگ خواهد بود .بعد می­ فرماید علی من دعا الی هذه الشعار فاقتلوه آگاه باشید هر کس مردم را به سوی شعار تفرقه و جدایی دعوت کند او را بکشید ولو کان تحت عمامتی .فرمودند: ولو زیر این عمامه من مخفی شده باشد .این توجه امیرالمؤمنین که خود بیش از همه چوب اختلاف باعث شد که امیرالمؤمنین خانه نشین بشود و حق مسلمش غضب بشود اما او هیچ گاه آغازگر هیچ اختلافی نبود علمای اسلام مراجع شیعه هم در طول تاریخ تشیع این چنین بوده­ اند به سنت رسول الله(ص) و اهل بیت طاهرینش اقتدا می­ کردند. مرحوم سید جمال اسد آبادی مرحوم آیت ا… العظما شیخ محمد حسین کاشف الغطا که می­ فرمودند اگر مسلمانان هم دست بودند این همه ممالک بزرگ را از دست نمی­ دادند. مرحوم آیت ا… العظمی بروجردی که نامه نوشتند به شیخ الازهر، شیخ محمد شلتوت و دعوت به وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی کردند و در دوران ما حضرت امام که منادی وحدت بود و وحدت را رمز کلمه می­ دانست . وحدت و یک دلی  را رمز پیروزی می­ دانست . چه وحدت بین امت اسلامی، فرق اسلامی ،بین شیعه و سنی ،چه وحدت در عرصه­ ی داخلی کشور بین قومیت­ ها ،بین نژادها ،بین جریان­ های سیاسی اختلاف به هر شکلش سم است و متلاشی کننده. چه اختلاف مذهبی چه اختلاف قومی چه اختلاف های سیاسی. البته وحدت به معنای یکی شدن همه مذاهب، افکار و گرایش ­ها نیست. بلکه وحدت به معنای نبودن تفرقه و نفاق و درگیری و کشمکش است دعوا نکنند اون ها هر مذهبی به مذهب خودش پایبند باشد.

مذهب خودش را ترویج بدهد . هر جریان سیاسی فکر خودش را بگوید اما کار به کشمکش و نزاع کشیده نشود .امروز این ضرورت امت اسلامی است. وضعیت دنیای اسلام را ببینید چه کسی از این اختلافات امت اسلامی بهره برداری می­ کند ؟شیعه یا سنی؟این صهیونیست هاست که دارند از این اختلاف استفاده می­ کنند باید همه به هوش باشند . چه علمای اهل سنت چه شیعه .اقشار مختلف مردم . در عرصه­ ی داخل کشور امروز ما بیش از هر زمانی به وحدت کلمه نیاز داریم . به هم دلی وهم زبانی که امسال مقام معظم رهبری به این عنوان نام گذاری کردند در آستانه­ ی دو انتخابات مهم قرار داریم این دو قطبی کردن جامعه به ویژه در ایام انتخابات خیانت به کشور و انقلاب و مردم و خون شهداست. دو قطبی کردن جامعه و کشور نفعش را چه کسی می­ برد؟ این کاری است که آمریکا دنبال آن است. رژیم صهیونیستی دنبال آن است.چرا برخی افراد و جریانات سیاسی نمی­ خواهند بفهمند؟ برخی تیترهای روزنامه­ ها انسان می­ بیند بوی فتنه انگیزی می­ آید.  برخی موضع­ گیری افراد ،شخصیت­ ها و جریانات سیاسی بوی فتنه­ انگیزی از آن می­ آید آیا برخی نمی­  خواهند درس عبرت بگیرند از فتنه­ ی ۸۸؟ می­ خواهند آزموده را باز امتحان کنند ؟ این ملت اگر باز فتنه­ ای مثل ۸۸ به وجود بیاید این بار یک شکل دیگری برخورد می­ کنند. این گونه نیست اجازه بدهند جریاناتی بخواهند فضای کشور را ملتهب کنند.انتخابات آبروی نظام است نباید اجازه داد از فضای انتخاباتی برخی استفاده کنند و فضا را مسموم کنند .انتخابات خبرگان و خبرگان جایگاه رفیعی دارد انتخابات خبرگان تفاوت­ های فراوانی  با دیگر رقابت ­های سیاسیدارد. برای این که انتخابات خبرگان از جنس انتخابات­ های دیگر نیست. اول چهره­ هایی می­ آیند ثبت نام می­ کنند که دارای جایگاه فقاهت و اجتهادند از یک جایگاه ممتازی برخوردارند نباید این جایگاه را آلوده کنیم و رقابت­های سبک سیاسی و جناحی. نباید این رقابت­ ها در خبرگان سرایت کنند مجلس خبرگان، مجلس فراجناحی است مجلس خبرگان حلقه­ ی اتصال جنبه­ ی الهی و مردمی جایگاه ولایت فقیه است. این جایگاه نمی­ تواند جناحی باشد. برای این­ که جناح­ بندی های های سیاسی در ریاست جمهوری و مجلس و شوراها که همان­جا هم صحیح نیست این رقابت­ ها اما براساس سلایق جناحی و حزبی عمل می­ کنند اما نمایندگان خبرگان براساس تکلیف شرعی عمل می ­کنند. عضویت در این مجلس ساز و کار خودش رادارد . شهرت افراد یا وابستگی سیاسی و خانوادگی افراد معیار حضور در خبرگان نیست. این معیار را قانون بر عهده­ ۶ فقیه عادل گذاشته آن­ها باید امتحان بگیرند، مصاحبه کنند تا محرز شود.

آیا یک کسی یک کت و شلوار شیک بپوشد به دانشگاه برود و بگوید من آمده­ ام استاد دانشگاه بشوم همین به ظاهرش نگاه می­ کنند. عضویت در هیأت علمی را به او می­دهند؟ باید امتحانات متعدد، مصاحبه­ های متعدد بشود تا عضویت در هیأت علمی پیدا بکند . در خبرگان که نمی­ شود هر کسی عبایی عمامه ­ای دارد شرایطش را دارد. باید برای آن ۶ فقیه محرز بشود. بنابراین فضارا دو قطبی نکنید.

فضای جامعه و فضای خبرگان را دو قطبی نکنید. اجازه بدهید براساس معیار قانون که شورای نگهبان قطعاً قانون را اعمال می­ کند و تابع فضاسازی سیاسی و جو سازی های سیاسی نخواهد شد.وقت ثبت نام چه در خبرگان و چه مجلس امروز تمام می­ شود و این که برخی جریانات دنبال این هستند که تعداد نامزدها را فراوان کنند تا شاید شوراهای نگهبان در یک فضایی قرار بگیرد مجبور شود برخی را تأیید کند درست نیست. البته باید عملکرد شورای نگهبان هم براساس قانون و شرع باشد که هست ان شاءا… .اما خوب اگر حرفی دارید از راه قانونی دنبال کنید نه از راه فضاسازی .در انتخابات مجلس هم توصیه ما که در خطبه­ ی گذشته هم عرض کردیم این است که پایبند به قانون باشید .مصالح کشور را در نظر بگیریم. رقابت­ های سالم اسلامی داشته باشیم .خوب مجلس برای چیست؟ برای قانون گذاری برای خدمت به مردم. آیا خدمت به مردم با گناه میسر می­ شود؟ این که به هم تهمت بزنیم این که فضا را آلوده کنیم این که هزینه­ های بی خود کنیم.

مگر یک نماینده­ ی مجلس در طول ۴ سال چقدر حقوق و مزایا می­ گیرد که برخی برای به دست آوردن این منصب هزینه­ های گزاف می­کنند ؟جز این که غرض­هایی دیگری در کار باشد .مردم باید مراقب باشند مجلس در رأس امور است کسانی باید به مجلس بروند که بتوانند سرنوشت کشور را می­ خواهند رقم بزنند. قانون گذاری بکنند . من این را بارها گفته­ ام شأن نماینده­ ی مجلس قانون گذاری است نه اجرایی .اجرائیات وظیفه­ ی دولت و نماینده ­ی دولت است این وعده و وعیدهای که برخی می­ دهند آن هم با توجه به وضعیت مالی که کشور ودولت درآن گرفتار است این وعده­ ها معلوم است که وعده ­های توخالی است.

وعده­هایی که بدون پشتوانه است. خوب نکنید این کارها را .فضا را فضای دوستانه ، برادری ،اخوت ، همدلی همزبانی باشد تا ان شاءا…. یک رقابت سالم، یک انتخابات سالم، برگزار بشود پس ما بیش از هر زمان دیگری به وحدت و همدلی نیاز داریم.

مطلب بعد سال­روز حماسه­ ی جاودان و بصیرت ملت ایران ۹ دی ماه است.۹ دی ۱۳۸۸ که یکی از یوم ا…های انقلاب اسلامی است و از روزهای ماندگار در انقلاب اسلامی است عزیزان! ۹ دی یک مسأله­ ی عادی نبوده. برخی به آن­ها برمی خورد با شنیدن نام ۹ رنگ می­پرند. که آقا ۹ دی یک اختلافی بود اصلاً ۹ دی را نمی­ گویند، می­گویند حوادث بعد از انتخابات این حوادث بعد از انتخابات ۸۸ حوادث عادی نبود. دشمن از قبل از انتخابات ۸۸ آدرس داده بود. برخی از مقامات آمریکایی و نظریه پردازهای غربی گفته بودند این انتخابات مثل انتخابات­های دیگر نیست. همان انقلاب مخملی که آن­ها تعبیر می­ کردند در برخی کشورها ما به وجود آوردیم مثل روسیه مثل اوکراین می­ گفتند در ایران هم بناست اتفاق بیفتد و بعد از ایران نوبت سوریه است. این اسنادش هست. خوب غربی­ ها و آمریکایی­ ها می­ خواستند در ایران چه کار بکنند؟غیر از این کاری که اتفاق افتاد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی رسماً اعلام کرد این­هایی که در خیابان­­ های تهران تظاهرات می­ کنند ، علیه اسلام ، علیه امام حسین ، علیه اصل ولایت فقیه شعار می­ دهند این­ها نمایندگان ما هستند. عکس سران فتنه در کنار عکس رئیس گروهک تروریستی منافقین در دست سلطنت طلب­ها در نیویورک و واشنگتن و مقابل سازمان ملل در دستشان بود. و به این عکس ها افتخار می­ کردند و این آقایان هیچ موضعی نگرفتند نگفتند چه شده ما را که باید عکس من ، منی که یک زمان نخست وزیر این مملکت بودم منی که یک زمانی رئیس مجلس این مملکت بودم.منی که لباس روحانیت به تن دارم در کنار عکس رئیس منافقینی که دستش به خون هزاران انسان آغشته است در ایران و عراق چرا باید کنار هم باشد؟ آیا این غیر از نقشه­ ی آمریکا بود برای ناآرام کردن کشور؟ برای براندازی نظام؟ مسأله مسأله­ ی رقابت نبود بعد هم گفتند تقلب اسم رمز فتنه بود. با این بهانه که تقلب شده است.

خوب مقام معظم رهبری این­ها را جمع کردند و گفتند این­ راهی که دارید می­ روید به یک جایی می­رسید که کار از دستتان در می ­رود. این کار را نکنید. گوش نکردند. آقا آن خطبه را خواندند .در ۲۹ خرداد ۸۸ و این­ها تمکین نکردند و بعد به همه­ ی مقدسات ورود کردند .در ماه رمضان همین نماز جمعه ­ای که الان آقایان بهش افتخار می­ کنند. بی نظیرترین نماز جمعه در تاریخ اسلام باید اسمش را گذاشت. در ماه رمضان بطری آب کنار دست نمازگزار، با کفش، زن و مرد دختر و پسر بغل هم به نماز جمعه ایستادند. این هم نماز جمعه­ ی فتنه، نماز جمعه­ ی آمریکایی هم دیدیم بالاخره. خوب چرا؟ و هنوز که هنوز است از عملکردشان پشیمان نیستند البته این به معنای این نیست که همه­­ ی مردمی که به آن­ها رأی داده ­اند یا روزهای اول به صحنه آمدند از روز اول این­ها فتنه­ گرند نه .بدنه­ ی مردم متوجه شدند .راه خودشان را جدا کردند. بسیاری از مردمی که در ۹ دی به خیابان­ ها آمدند همان کسانی بودند که به این افراد رأی داده­ اند.

همه­ ی این­ها تأیید شدند. این­ها صلاحیتشان تأیید شد. این­ ها یک زمانی مسؤولیت­ های رده بالا در نظام داشتند. خوب در ۹ دی بعد از ۸ ماه التهاب آفرینی آن هم به برکت ابا عبدا… الحسین به صورت جودجوش با شعار لبیک یا حسین، مردم به صحنه آمدند تکلیف خودشان را انجام دادند فهمیدند چه خبر است البته برخی از شهرها ۸ دی آمدند. تهران ۹ دی .برخی شهرها ۱۰ دی اما آن ایام، ایام بصیرت ملت ایران بود حالا این جریانات باز شروع کرده اند به فتنه انگیزی. دولت محترم باید مراقب باشند. آدم می­ بیند برخی مواضع دولتی­ ها بوی فتنه از آن می­ آید. برخی اقداماتی که به اسم آزادی مردم در انتخابات و این که ما حق مردم را ضایع نکنید، می­ آیند ، یا تعرض­ هایی به شورای نگهبان یا نهادهایی مثل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. این­ها بوی فتنه می­ اید. جالب هم هست ما می بینیم هم زمان در خارج از کشور هم به شورای نگهبان حمله می شود . به سپاه حمله می شود .کنگره­ ی آمریکا می­ اید تحریم­ هایی وضع می­ کند علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. در سازمان ملل می­ آیند قطعنامه صادر می کنند. اسم سپاه پاسداران را در زمره گروه­های تروریستی ذکر می­ کنند. این هماهنگی­ ها چه معنایی می ­دهد؟ چرا برخی نمی­ خواهند به خود بیایند؟ اگر لازم بشود ۹ دی بارها تکرار می­ شود. ملت با بصیرتند و رهبری هم هوشیار و بیدار مسایل را رصد می­ کند. به وعده­ ی آمریکایی­ ها دلخوش نکنید

ما امیدواریم برجام به نتیجه­ برسد اما شما می بینید آیا این امریکا قابل اعتماد است؟ از یک طرف می­ گویند برجام و از یک می­ آیند قطعنامه علیه ایران صادر می­ کنند.

۱میلیارد و ۷۰۰ میلیون پول بلوکه شده­ ی جمهوری اسلامی را با مصوبه ­ی مجلس آمریکا می ­خواهند بردارند بدهند به خانواده ­ی امریکایی­هایی که در حوادث تروریستی کشته شدند. به این بهانه که جمهوری اسلامی از تروریسم حمایت می­ کند.یا این که بیایند ۲۸ کشور را بگویند هر کسی به ایران در ۵ سال گذشته سفر کرده است بخواهد امریکا بیاید قانون محدودیت ویزا برایش بگذارد .

بعد هم برخی مسؤولان کشور ما با لبخند می­ گویند آقای کری نامه نوشته است به وزیر امور خارجه گفته نه ما این قانون را اجرا نمی ­کنیم و یا یک جوری اجرا می­ کنیم که به اقتصاد ایران لطمه نخورد و ما هم منتظریم ببینیم آمریکایی ها چطوری این قانون را اجرا می­ کنند.

این قدر منفعل؟ از دشمن توقع همکاری دارید؟ خوب آقای کری اگر راست می­ گوید- که دروغ می­ گوید- رئیس دولتش می­ توانست این قانون را امضا نکند .چرا امضاء کرد ؟

رئیس جمهوراز یک طرف امضاء می کنند، اجرا می کنند از یک طرف می گویند ما اجرا نمی­ کنیم . این دوگانگی ، این تناقض در سیاست امریکا همیشه وجود داشته و خواهد داشت. لذا به خود بیایید. امیدوارم خدای تبارک و تعالی این مملکت و این نظام اسلامی این ولایت فقیه را در پناه امام زمان محفوظ بفرماید.

امروز هم ۴ دی ماه روز کازرون و نقش رزمندگان کازرونی در دفاع مقدس است.باید این روز در تقویم این شهر ثبت بشود.شهری که در فاصله ی دو هفته از ۴ دی ماه تا ۱۹ دی ، ۱۵۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد. نزدیک به ۸۰ شهید در عملیات کربلای ۴ و به همین تعداد هم در کربلای ۵٫ لذا انتظار دارم این روز را در سال های آینده ثبت و فضاسازی در سطح شهر بشود. هیچ روزی مناسب تر از این ایام برای نام گذاری روزی به نام روز کازرون وجود ندارد.عزت و عظمت ما مرهون این شهداست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *