محمدهادی صحرابان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کازرون به مناسبت سالروز ۹دی ماه در گفتگو با کازرون نگاه ، گفت:در فتنه ۸۸ جای خواص و عوام تغییر کرد و متاسفانه عوام جامعه پیشگام و با بصیرت ،فتنه را درک کردند و به هنگام و با درایت جلو فتنه ایستادند اما خواص جامعه عقب افتادند و از موضع گیری در برابر فتنه یا ترسیدند یا به خطا رفتند و یا نفهمیدند باید چکار کنند.
وی با اشاره به حضور ۸۵درصد مردم در انتخابات و حضور مجدد در روز ۹دی اظهار داشت:حضور مردم ایران در انتخابات سال۸۸ در دنیا کم نظیر بود و شکست سنگینی برای دشمنان نظام بود ، اما برخی خواص دنیاگرا آنرا با نقشه شوم دشمنان به تلخ کامی برای مردم تبدیل کردند،اما همین مردم بدون یاس و ناامیدی با همان آرمانهای مقدسی که در سال۵۷داشتند به میدان آمدند و پس از هشت ماه دفاع مقدس در جنگ نرم به راه افتاده ، انقلابی بر علیه فتنه گران در ۹دی ماه به راه انداختند و مهر تثبیت وفاداری خود را برصفحه تاریخ زندند و این جام شیرین تر از عسلی بود که مردم ایران پس از تلخی فتنه۸۸ به رهبری دادند.
مسئول بسیج دانشجویی با اشاره به آسیب های فتنه ۸۸گفت:فتنه گران در فتنه ۸۸ضرباتی به پیکر کشور و نظام زدند که سالها باید بگذرد تا آثار آنها ترمیم شود.از جمله این آسیب ها زیرسوال بردن به ناحق مردم سالاری دینی در ایران که در اذهان عمومی مردم دنیا داشت الگوی حکومت داری و جایگزین دمکراسی غربی می شد.دومین آسیب این بود که گفتمان انقلاب مجددا در حال احیا و تقویت بود و ایران با ادبیات و گفتمان انقلابی در مقابل دشمنان ایستادگی می کرد و میدان برای باج خواهی دشمنان کم شده بود و این باعث شد دشمنان ما جسور شوند و بهانه های متعددی برای فشار و تحریم بدست بیاورند.
وی ادامه داد:سومین آسیب این بود که فرصت های خوبی که برای نظام در سطح دنیا ایجاد شده بود از دست برود.چهارمین آسیب این بود که وحدت ملی زیر سوال برود و برخی از مردم را در مقابل هم قرار داد.پنجمین آسیب این بود که امنیت ملی را خدشه دار کردند و این باعث به شهادت رسیدن قریب به ۲۳نفر در تهران و در ایام فتنه شد وتعدادی نیز در انفجارهایی که منافقین کوردل در شیراز و زاهدان وشهرهای دیگر داشتند.
محمدهادی صحرابان با اشاره به دستاوردهای فتنه ۸۸هم برای نظام اشاره کرد و گفت:از جمله دستاوردهای فتنه ۸۸ برای نظام و مردم پالایش خواص دنیاطلب از خواص طرفدار حق بود و این فتنه آزمونی برای خواص بود که برخی در آن مردود شدند. دستاورد دیگری که فتنه ۸۸داشت تجدید میثاق عظیم مردم با نظام و آرمانهای مقدس امام راحل بود که مردم فهیم ایران در چند نوبت به ویژه۹دی و۲۲بهمن به صحنه آمدند و بساط اغتشاشگران را جمع کردند و نشان دادند که هر فرد و گروهی از خطوط قرمزشان عبور کند با او رودربایستی ندارند حتی اگر سابقه انقلابی و رئیس جمهوری و رئیس مجلسی در نظام داشته باشد.
وی در پایان افزود: درقتنه ۸۸بسیج یکی از نهادهایی بود که همچون شورای نگهبان و صدا و سیما و نیروی انتظامی مظلوم واقع شد و مورد هجمه های سنگینی قرار گرفت و در این راه شهدایی را تقدیم کرد.اما متاسفانه امروز بازهم زمزمه هایی در تضعیف بسیج می شنویم که ناجوانمردانه است.اگر ما اعتقاد داریم سپاه و بسیج پاسدار انقلاب هستند پس باید در همه عرصه ها پاسداری از انقلاب کنند چرا که انقلاب ما چند بعدی است و دشمن نیز در همه میدان ها به جنگ ما آمده است لذا باید بسیج و سپاه در همه عرصه ها ابزارخاص خودش را داشته باشد و در همه عرصه ها ظهور و بروز داشته باشد.
در فتنه ۸۸ جای خواص و عوام تغییر کرد و (متاسفانه)! عوام جامعه پیشگام و با بصیرت ،فتنه را درک کردند و به هنگام و با درایت جلو فتنه ایستادند اما خواص جامعه عقب افتادند و از موضع گیری در برابر فتنه یا ترسیدند یا به خطا رفتند و یا نفهمیدند باید چکار کنند.
در فتنه ۸۸ جای خواص و عوام تغییر کرد و (متاسفانه عوام جامعه)!؟ پیشگام و با بصیرت ،فتنه را درک کردند و به هنگام و با درایت جلو فتنه ایستادند اما خواص جامعه عقب افتادند و از موضع گیری در برابر فتنه یا ترسیدند یا به خطا رفتند و یا نفهمیدند باید چکار کنند.