به گزارش کازرون نگاه ، پرویزشفیعی مدیر شهرستان با اعلام این خبر گفت:درحال حاضربیش از ۱۶۰مرکز نیکوکاری در استان فارس بصورت نظام مند فعال هستند.وی بابیان این موضوع، ایجاد شبکه های نیکوکاری با محوریت مسجد و امداد محله راهی است که در جهت همبستگی وتوان اجتماعی در جامعه وبه ارتقای فرهنگ انفاق درجامعه می انجامد.وباتوجه به اینکه دولت به تنهایی نمیتواند مشکلات مردم را به صورت کامل حل کند بلکه مردم نیزباید دولت را در این زمینه یاری کنند تا مشکلات به صورت کامل رفع و رجوع شود.
شفیعی تصریح کرد شبکه نیکوکاری با محوریت مساجد و روحانیت یکی از طرح هایی است که عملیاتی نمودن آن درکشورحدود ۳ سال طول کشیده .
وی با اشاره به نقش مهم مردم در اداره شبکه های نیکوکاری اظهار داشت: مردم یکی از پایه های اصلی نظام هستند و برای حل مسائل باید خود مردم در صحنه باشند و کارها به دست خود آنها سامان پیدا کند. گسترش مشارکتهای مردمی به محلات ومشارکت دادن مردم به عنوان یکی از پایههای جمعآوری ، توزیع ، کمک وشناسایی نیازمندان ازاهداف اجرای طرح ایجاد شبکههای نیکوکاری است.
این مقام مسئول گفت: موقعیت جغرافیایی هر شبکه نیکوکاری در محله ها مشخص شده است و کلیه نذورات، هدایا و صدقات در این مراکز جمع آوری و افراد داوطلبی که تمایل دارند با کمیته امداد همکاری داشته باشند به این مراکز متصل می شوند.
مدیرکمیته امداد، از شبکه های نیکوکاری به عنوان یک شبکه منظم و منسجم با رویکرد دینی نام برد و اظهار امیدواری کرد با همکاری هیئت امنای مساجد، روحانیت، ائمه جمعه این شبکه های نیکوکاری قوام و استحکام لازم را پیدا کند.وی با بیان اینکه همبستگی های مردمی، کلید اقتدار و وحدت ملی در اقدامات انسان دوستانه و خدمات نیکوکاری است خاطر نشان کرد: مردم شهرستان کازرون از تدین بالایی برخوردارند و مطمئنا” به یاری خدااین شهرستان درآینده نه چندان دور درتمامی مساجد شبکه نیکوکاری خواهدداشت.درحال حاضر۴مرکزنیکوکاری فعال درسطح شهرستان به نیازمندان ارائه خدمت می کنندکه ازتعداد ۳۴۷۳ نفر یاد شده ۱۰۷۲ نفرتحت حمایت امداد و ۲۴۰۱ نفر از نیازمندان غیره از خدمات این مراکز بهره مند شده اند. و همچنین از زمان راه اندازی مراکز نیکوکاری ۴۶۵ امدادیار به صورت افتخاری باحضور در این مراکز با این نهاد همکاری می کنند.