به گزارش کازرون نگاه، حجت الاسلام محمد خرسند امام جمعه کازرون، در خطبه های مهم آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روز قدس) گفت:
حوزه علمیه
حوزه علمیه کنونی به حمدالله از نام و اعتبار خوبی برخوردار هست که البته در نظر هست حوزه علمیه دیگری برای کازرون راه اندازی شود. البته این مهم مستلزم حمایت معنوی و مادی مردم و خیرین محترم شهرستان است.
ساخت مدارس و مساجد توسط خیرین بسیار خوب است، اما بهتر است که در زمینه ساخت حوزه علمیه نیز خیرین اقدام نمایند چرا که اساس کار، حوزه علمیه بوده و با این مهم است که مساجد رونق خواهد داشت.
تونل محرم
علی رغم قول های داده شده کار تونل محرم به کندی پیش میرود و حتی متوقف هم شده است! سال گذشته ۱۰ میلیارد اعتبار داشته اما تخصیص آن صفر بوده است. طبق شنیده ها همین صفر هم آورده اند زید صفر و بودجه امسال روی کاغذ ۴ میلیارد شده است.
گلایه من از وزارت راه و شخص خود آقای وزیر بوده که دوبار هم از این پروژه بازدید داشتند و قول دادند، هم اکنون دو هفته هست که تلاش میکنم با ایشان صحبت کنیم اما دفتر ایشان برای برقراری ارتباط کارشکنی می کند، به همین دلیل مجبور به بیان آن در خطبه شدم.
چرا پروژه ای که برای مردم یک شهرستان آنقدر مهم بوده و برای بهبود راه مفید است، با بودجه ۱۰ میلیارد، تخصیص آن صفر باشد؟
مردم کازرون و خود بنده روی این پروژه حساس هستیم، تا بحال چند وزیر قول داده اند و رفته اند و کاری به پیش نرفته است. پیمانکار می گوید اگر ماهیانه یک میلیارد بودجه به من بدهند، پروژه را تا سال آینده به اتمام می رسانیم.
محیط زیست و اّب شرب
حساسیت روی هوای پاک و آب سالم و محیط زیست خوب است و باید کارشناسانه باشد و تابع جوسازی نباشند. به طوری که در برخی فضای های رسانه ای و مجازی به گونه ای بیان می شود گویا آب شرب کازرون آلوده است!
مثلا اگر کارخانه ای قرار است در نزدیکی آب شرب زده شود و مشکلات آلودگی بوجود می آورد باید کارشناسی شود، نباید عوامانه برخورد کرد. بیاییم فراتر به محیط زیست نگاه کنیم، اگر دلسوز هوای شهر هستیم، بیاییم برای فضای سبز و درختکاری بیشتر همت بکنیم.
آیا تپه های این شهر را نمی شود سبز کرد که هم شکل و شمایل شهر را زیبا و هم آب و هوا را خنکتر کند؟ اما مسئولین چکار کردند؟ علاوه بر اینکه اجازه ندادند، اجازه دادیم که مسکونی شوند.
بحث دریاچه پریشان که به محیط زیست شهرستان کمک میکند، فعالان محیط زیست چه پیگیری کردند؟ آیا فقط مشکل ما آب شرب است؟ که همین هم در صورت عدم رعایت با کمود آب و شور شدن آب چاه ها مواجه خواهیم شد.
مجوزی دادند که بنده هم از همان اول مخالف بودم، آیا حریم فقط یک نقطه است یا یک محدود گسترده است؟
الان برخی تاسیسات درمانی و مسکونی ما در نزدیکی این چاه های آب است. کار را به کارشناس بسپاریم که دستگاههای مربوطه گمانه زنی کنند که آیا ساخت و سازی که می شود، برای آب شرب ضرر دارد یا نه. امام جمعه که نمی تواند کاسه از آش داغتر باشد.
چند ماه قبل عزیزانی پلاکارد آوردند که نگذارید آب شرب ما آلوده شود، گفتم چشم و پیگیری کردم. هیچکسی به صورت قطعی نگفته این ضرر دارد. گفته اند احتمال دارد که باید از راه علمی ثابت کرد.
از طرفی نباید فضایی در شهر بوجود بیاوریم که سرمایه گذاری جرات نکند سرمایه گذاری کند.
پس عزیزان معیار قانون است. اگر به ضرر مردم باشد، خواهم گفت و گرنه نظر شخصی خود را تحمیل نخواهم کرد. بگذارید کار به روال قانونی انجام بشود، نه آنکه آن را به کوچه و خیابان بکشند، بگذارید کارشناسی بشود.
این بحث تنها مربوط به آب هم نیست، کارخانه، شهرک صنعتی و مواردی دیگری هم بود که باید عالمانه و کارشناسانه برخورد شود.