فرهمند آقایی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون اعلام کرد: امسال حدود ۲۱ هزار تن پیاز از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار خواهد شد.
به گفته آقایی، حدود ۴۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی کازرون زیر کشت پیاز رفته که با متوسط برداشت ۵۰ تن در هکتار، برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت آغاز شده و تا اواسط تیرماه ادامه دارد.
کشت پیاز در بخشهای جره و بالاده به دو روش نشایی و مستقیم انجام شده و پیشبینی میشود محصول امسال نقش مهمی در تامین بازارهای محلی و استانهای همجوار ایفا کند.
پیازهای تولیدی منطقه شامل قرمز، زرد و سفید است که به دلیل عطر و طعم خاص، شهرت بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کازرون تأکید کرد: با توجه به اهمیت پیاز در سبد غذایی خانوادهها، اخذ شناسه زراعی (QR کد) برای صادرات این محصول الزامی است.
