به گزارش کازرون نگاه به نقل از روابط عمومی اداره آموزش وپرورش قائمیه همایش رؤسای شورای دانش آموزی قائمیه درسالن اجتماعات اداره برگزار گردید .
رئیس اداره آموزش و پرورش قائمیه در جمع رؤسای شورای دانش آموزی گفت: شما دانش آموزان نماینده 8000 دانش آموز منطقه هستید که بعنوان الگو و نمونه یک جامعه دانش آموزی جهت مشارکت و همکاری با آموزشگاه و پل ارتباطی بین دانش آموزان و مسئولین آموزشگاه می باشید .شورای دانش آموزی به آماده سازي دانش آموزان براي جامعه پذيري و تمرين مشاركت اجتماعی واستفاده از توانمندي هاي مختلف دانش آموزان در اجراي برنامه هاي درسي و آموزشی و پرورشی کمک می کند .
سیدقاسم تقوی گفت: شما باید روحيه مسئوليت پذیری داشته باشید و به ،كاهش فاصله بين مسئولين و دانش آموزان، کمک کنید ودر جمع آوری تجارب دیگران سهیم باشید شورای دانش آموزی هم سوسازی دانش آموزان با سیاست های مدیریت مدرسه است شما باید با ايجاد حس رقابت بين كلاس ها در امر مشاركت در كارهاي مدرسه ( فاستبقوا الخیرات )، تقویت بنیه اندیشه ورزی دانش آموزان– مشارکت در امور مربوط به مسایل آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی و فوق برنامه– تقویت پذیری و مشارکت جویی، حس تعهد ، مسئولیت و ارتباط موثر با دانش آموزان و اولیای مدرسه رادر مدرسه سهلتر و آسانتر کنید . امیدوارم با وجود شما دانش آموزان بعنوان شورای دانش آموزی بتوانیم اهداف شورای دانش آموزی را تحقق بخشم و شما، مدرسه و ایران عزیز را با یاری و همیاری شما سرافزار و سربلندتر نمایم.
معاون پرورشی وتربیت بدنی اداره در این همایش گفت: قوی ترین و روشنترین دلیل برای دانش آموزمحوری در مدرسه تشکیل شوراهای دانش آموزی است . شورای دانش آموزی تجلی و تبلور اراده دانش آموز در فرایند تعلیم و تربیت است . یعنی شوراهای دانش آموزی یک ظرفیت ارزشمند وتاثیر گزار می باشند ، اگر حضور افراد با انگیزه و علاقه مند به کارهای شورابرای دانش آموزان و آموزش و پرورش یک معامله دوسر سود است . در این جریان کسی ضررنمی کند .
حجت اله حسنی گفت: دانش آموزان با حضور درشوراها می توانند اعتماد به نفس خود ، حس مسئولیت پذیری وتعامل با مسئولین آموزشگاه و اداره را تقویت کنند و مدرسه و آموزش و پرورش هم از این ظرفیت می توانند در توسعه و ارتقای فعالیت های پرورشی وآموزشی استفاده کند و خلا ناشی از کمبود نیروی انسانی رادر بعضی فعالیت های پرورشی و آموزشی جبران نماید به شرط این هم مدرسه و مسئولین به دانش آموزان اعتماد کنند و هم دانش آموزان انگیزه و توانمندی لازم برای انجام وظایف برابر شیوه نامه داشته باشند .
همچنین کارشناس فرهنگی و هنری کتابچه شرح و وظایف شورای دانش آموزی رابرای رؤسای شوراها تشریح نمود.