امروز:یکشنبه, ۱۰ فروردین
تاریخ انتشار:2019-03-19

نام بالاده به والاشهر تغییر کرد

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس، جزئیات مربوط به مصوبه امروز چهارشنبه هیات وزیران درباره تقسیمات کشوری در این استان را اعلام کرد.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس، جزئیات مربوط به مصوبه امروز چهارشنبه هیات وزیران درباره تقسیمات کشوری در این استان را اعلام کرد.

ابراهیم استوار میمندی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بنا بر مصوبه چهارشنبه ۲۲ اسفندماه هیات وزیران، نام سه منطقه در استان فارس تغییر یافت و ۲ دهستان نیز به بخش ارتقا یافتند. 
وی اظهار داشت: بنا بر این مصوبه، نام ‘بالاده’ به ‘والاشهر’ (شهرستان کازرون)، نام ‘عماد ده’ به ‘عماد شهر’ (شهرستان لارستان) و نام بخش ‘کُر’ به کامفیروز شمالی (شهرستان مرودشت) تغییر یافت. 
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس گفت: با مصوبه هیات وزیران، همچنین دهستان جوزار در شهرستان ممسنی به بخش ارتقا یافت. 
وی ادامه داد: بر این اساس، دهستان فسارود در شهرستان داراب نیز به بخش ارتقا یافت. 
استوار میمندی در بخش دیگری از این گفت و گو، گمانه زنی ها درباره شکل گیری شهرستان های جدید بر اساس مصوبه چهارشنبه هیات وزیران را رد کرد و گفت: همه مصوبات جلسه امروز دولت درباره استان فارس به این پنج تغییر محدود بود و از این رو، انتظار می رود که مردم به شایعات مطرح شده در شبکه های اجتماعی اعتنایی نکنند و اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند. 
هیات وزیران در جلسه امروز چهارشنبه خود به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری با تغییر و اصلاحات تقسیماتی در استان های فارس، اصفهان، خوزستان، آذربایجان غربی، اردبیل، بوشهر، سیستان و بلوچستان، قم، لرستان، مازندران، مرکزی و هرمزگان موافقت کرد.
در این جلسه ایجاد سه بخش، تبدیل دو روستا به شهر و تغییر نام ۱۲ روستا، چهار بخش، پنج شهر و یک شهرستان در استان های فارس، اصفهان، خوزستان، آذربایجان غربی، اردبیل، بوشهر، سیستان و بلوچستان، قم، لرستان، مازندران، مرکزی و هرمزگان به تصویب هیات وزیران رسید.

ابراهیم استوارمیمندی پنجشنبه در چهاردهمین اجلاس شورای اسلامی استان فارس در شیراز افزود: پرچالش ترین مساله فراروی دولت، موضوع تقسیمات کشوری است و گاه در دولت های گذشته بدون استاندارد و کارشناسی، شهر و شهرستان تعریف شده در صورتی که روند ارتقای شهرها و روستاها در قانون مشخص است.
وی بیان کرد: در دولت های قبل گاهی تقسیمات کشوری سلیقه‌ای شکل می گرفت و حتی در سفرهای استانی از سوی مقام عالی دولت وعده داده و انجام می شد.
استوار میمندی گفت: اهالی و مسئولان بسیاری از روستاها،بخش ها و شهرهای استان فارس درخواست ارتقای سطح تقسیمات کشوری را دارند اما این کار باید براساس قانون و یکسری شاخص ها که جمعیت یکی از این موارد است انجام شود.
وی به جلسه چهارشنبه ۲۲ اسفند ۹۷ دولت و تائید سه تغییر نام و دو ارتقای تقسیمات کشوری در استان فارس اشاره کرد و گفت: نباید با مصوبات دولت در زمینه تغییر در تقسیمات کشوری مخالفت کرد.
استوار میمندی به وجود برخی اختلافات مرزی و جغرافیایی با استان های همجوار فارس اشاره کرد و گفت: ملاک عمل در این خصوص مصوبات هیات وزیران است.
وی ادامه داد: بسیاری از اختلافات مرزی داخل استانی اصلاح شده اما جاهایی که اختلاف مرزی بین فارس و استان های همجوار بوده مساله در سطح مرکز در حال پیگیری است و ملاک عمل در خصوص مرزبندی جغرافیایی، تقسیمات کشوری و مصوبات خطی است.
سخنان 
این سخنان پس از آن بیان شد که نماینده شورای اسلامی شهر جهرم در شورای اسلامی استان فارس در این نشست گفت: اخبار ضد و نقیض جدایی یک بخش از شهرستان ها به گوش می رسد اما کمتر این موارد از طریق مراجع رسمی خبری می شود و این نقیصه در مواردی باعث شده شایعات در این باره زیاد باشد.
عبدالله اسماعیلی افزود: انجام برخی از این اصلاحات در تقسیمات کشوری شاید به سود شهرستان و استان ها هم باشد اما چون مراجع رسمی زیاد در این باره اظهار نظر نمی کنند شایعات افزایش می یابد و در بعضی موارد از کنترل نیز خارج می شود و فضای سیاسی استان را متشنج می کند.
نماینده شورای شهر کازرون در شورای اسلامی استان فارس نیز گفت: تقسیمات کشوری به یکی از دغده های اصلی اعضای شورای عالی استان فارس تبدیل شده است.
محمدامین مهرورزافزود: تلخ ‌ترین اتفاقات در کازرون درخصوص تقسیمات کشوری ایجاد شد و چهار تن از جوانان این شهر کشته شدند و این مساله ریشه در پنهان کاری بعضی مسئولان داشت.
وی حفظ یکپارچگی کازرون را راه حل مشکلات این شهرستان دانست و گفت: اگر قرار است تقسیماتی در این شهرستان انجام شود باید طبق قانون عمل شود.
نماینده شورای شهر ارسنجان در شورای اسلامی استان فارس نیز در این نشست گفت: ارسنجان مظلوم‌ترین شهرستان فارس است زیرا ارسنجان بعد از گذشت ۲۱ سال از شهرستان شدن تنها یک بخش دارد.
علی قاسمی افزود: شهر ارسنجان پنج ماه است که بخشدار ندارد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *