سید مهدی طبیب ملقب به «مجدالاطباء» در سال ۱۲۳۶ خورشیدی در محله آهنگران کازرون دیده به جهان گشود.
وی از سنین نوجوانی پس از تکمیل تحصیلات رایج آن زمان نزد علمای وقت کازرون و نیز تحصیل طب در محضر پدر و پدربزرگ خویش، بر حرفه طبابت به خوبی مسلط شد، تا جایی که حدود نیم قرن طبیب منحصر به فرد منطقه کازرون و حومه بود.
صدرالسادات کازرونی در کتاب آثارالرضا در شرح معارف محله آهنگران در مورد ایشان چنین می نویسد: «جناب آقا سید مهدی(طبیب) که در فن طبابت گوی سبقت از همگان ربوده و پدر بر پدر طبیب بوده».
محمدمهدی مظلوم زاده نیز در کتاب آشپزی در فرهنگ مردم کازرون آورده است: «طبیب حاذقی چون آقا سیدمهدی طبیب بیماری مراجعان خود را طبق غذاها و خوراکی های ساکنان هر محله در کازرون تشخیص میداد و آنان را بر این اساس درمان میکرده؛ او میدانست مردم هر محله از شهر، بیشتر چه نوع غذاها و خوراکی هایی میخورند لذا از بیماران خود میپرسید که اهل کدام محله اند و با تشخیص نوع خوراکی بیمار بوده که دارو تجویز مینمود و مؤثر هم بود و این کار قابل تحسین و درخور تمجید و تقدیس است و همین کار طبیب را به شهرت رسانید که مردم هنوز هم از وی یاد میکنند و میگویند: کو طبیبی مثل آقا سید مهدی طبیب؟!»
این طبیب حاذق کازرونی سرانجام در ۱۸ مرداد ۱۳۰۶ خورشیدی در سن ۷۰ سالگی به رحمت ایزدی پیوست. مقبره وی در شبستان مسجد سکونچه کازرون (واقع در آرامگاه خانوادگی ایشان) قرار دارد.
بخش جدید کازرونشناسی با هدف آشنایی عمومی با موضوعات مختلف شهرستان کازرون راهاندازی شده است که علاقهمندان میتوانند در این زمینه با ما همکاری کنند.