امروز:چهارشنبه, ۳۰ آبان
تاریخ انتشار:2023-03-06

تولید سالانه بیش از ۹۳۳ تن عسل در کازرون

طبق سرشماری سال ۱۴۰۱، ۵۲ کیلوگرم ژل رویال و ۵ هزار و ۲۰ کیلوگرم گرده، ۱۷ هزار و ۴۷۴ کیلوگرم موم و ۱۴۶ کیلوگرم بره موم تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با بیان اینکه سالانه بیش از ۹۳۳ تن عسل در این شهرستان تولید می شود، گفت: امسال بیش از ۲۲ هزار تن فرآورده عسل در شهرستان تولید شده است.

حمید رشیدی اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۳۹۱ نفر زنبوردار در این شهرستان فعالیت می‌کنند که ۸۲ هزار و ۸۸۲ کلنی زنبور عسل دارند.

او بیان کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و مراتع مناسب و گیاهان زراعی فراوان، امکان افزایش تعداد کندو‌ها و تولید بیشتر فرآورده‌های زنبور عسل وجود دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: طبق سرشماری سال ۱۴۰۱، ۵۲ کیلوگرم ژل رویال و ۵ هزار و ۲۰ کیلوگرم گرده، ۱۷ هزار و ۴۷۴ کیلوگرم موم و ۱۴۶ کیلوگرم بره موم تولید شده است.

رشیدی گفت: مشارکت بیشتر و عملکرد قوی‌تر از جانب اتحادیه‌ها و تعاونی‌های زنبورداری موجب افزایش ضریب نفوذ و قدرت زنبورداران می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه صنعت زنبورداری جزو یکی از صنایعی است که اشتغال پایدار و سودآوری فراوانی را به دنبال دارد، افزود: به این صنعت باید بیش از گذشته توجه کرد، چرا که ارتقا و توسعه صنایع این چنینی نقش بسزایی در کاهش وابستگی‌ها دارد.

برچسب ها : ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *