توصیه های غلط پزشکی غرب
مصرف کاکائو و پاستیل
کاکائو، گرم و خشک است؛ اگر در مصرف آن زیاده روی شود اختلال خواب و کم خوابی . کابوس . عصبی شدن . لجبازی . بد اخلاقی . تکبر و غرور . غلظت خون . بیماری لوزه . یبوست . سوزش معده و عفونت معده . فکر و خیال زیاد . سیاه شدن زیر چشم . کک و مک و لک صورت . تومور . کم خونی . سرطان .فشار خون . دیابت و … می شود. پاستیل تماما ضرر است. در تولید پاستیل از مغز استخوان خوک و گاو استفاده میکنند! اعتیاد آور هم هست! خوردن خوک حرام است و خوردن مغز استخوان هم کراهت دارد.
مصرف ذرت و سویا
تراریخته و تغییر ژنتیک یافته هستند و عامل سرطان
مصرف مرغ و ماهی
در سخنان اهل بیت علیهم السلام آمده است که مرغ خوک پرندگان است و ماهی بهتر است که هر چهل روز یک بار خورده شود
مصرف گوجه فرنگی و سیب زمینی
گوجهفرنگی حاوی مادهای بهنام توماتین است که نوعی گلیکوآلکالوئید سمی است و بر روی بدن انسان تاثیر منفی می گذارد. یکی از رازهای اینکه این گیاه، غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمیدهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بهطور طبیعی بهسمت آن کشیده نمیشوند. گوجهفرنگی همچنین دارای اسید سیتریک نیز هست که آن هم روی متابولیسم سلولی اثر منفی دارد که طبیعتاً میتواند عملکرد سلولی را در سوختوساز و تولید انرژی، دچار مشکل کند که این موضوع میتواند موجب کاهش تولید انرژی در سلولها شده و در تمام سلولهای بدن کاهش برآیند فعالیت ایجاد کند. سیب زمینی عامل دیابت است؛ اگر در مصرف آن زیاده روی شود … همچنین از زمان ناصرالدین شاه قاجار و توسط سرجان ملکم سر حلقه فراماسونری در ایران گوجه فرنگی و سیب زمینی وارد کشور شد. آن زمان ایرانی ها در قیمه مقدار زیادی آلو خصوصاً آلوبخارا می ریختند که فواید بسیاری دارد.
مصرف زیاد آب
برخلاف گفته های پزشکان امروز، طبق فرموده های ائمه اطهار علیهم السلام، آب را باید به میزان کافی و کم خورد
“جنبش اصلاح سبک زندگی”