امروز:چهارشنبه, ۳۰ آبان
تاریخ انتشار:2023-02-21

تشدید نظارت بازرسان سلامت محیط کازرون بر واحد‌های صنفی

استفاده از ظروف یک بار مصرف مجاز برای مواد غذایی داغ و استفاده از روغن‌های مخصوص سرخ کردن مواد غذایی از موارد مورد تاکید بازرسان در این بازدید‌های نظارتی است.

محمد احمدی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهید پیرویان کازرون اظهار کرد: در تشدید بازرسی ها، کارشناسان سلامت محیط رعایت مواردی مانند وضعیت بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات کار و بهداشت مواد غذایی از سوی متصدیان واحد‌های صنفی را بررسی می‌کنند.

او افزود: استفاده از ظروف یک بار مصرف مجاز برای مواد غذایی داغ و استفاده از روغن‌های مخصوص سرخ کردن مواد غذایی از موارد مورد تاکید بازرسان در این بازدید‌های نظارتی است و با استفاده از دستگاه‌های پرتابل، پِراُکسید روغن‌های مخصوص سرخ کردن ارزیابی می‌شود.

این کارشناس سلامت محیط از شهروندان خواست موارد تخلفات بهداشتی را در تماس با سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *