به گزارش کازرون نگاه ، مرتضی دیانتینسب عصر امروز در آیین افتتاح پایگاه اینترنتی دبیرخانه کنفرانس بینالمللی جهانی شدن و تأثیر آن بر آموزش که با حضور فرماندار، شهردار و رئیس شورای اسلامی کازرون در فرمانداری این شهرستان صورت گرفت به اهمیت و ضرورت این کنفرانس پرداخت و اظهار داشت: آموزش و پرورش یک درونداد بایسته برای سامانه آموزش عالی و در نهایت نیز برای تمام نظامهای اجتماعی و اقتصادی را فراهم میآورد.
وی ادامه داد: آنچه جهانیشدن، در کارکردهای مثبت خود در حق تمام نظامهای تعلیماتی انجام داده افزایش بازگشت به «آموزش» برای بهرهبرداری و جبران زیانهای ناشی از شکستهای آموزشی است.
مدیر آموزشوپرورش کازرون متذکر شد: جهانی شدن و روند بازگشتناپذیر آن روزبهروز نیاز به آموزش را برای جوامعی که حفظ و تقویت همبستگی و همافزایی اجتماعی در آنها فلسفه وجودی قویتر و قابل دفاعتری دارد بیشتر و حساسیتبرانگیزتر است.
دیانتینسب تصریح کرد: مدیریت آموزشوپرورش کازرون در قالب شورای سیاستگذاری به ریاست فرماندار این شهرستان پس از ماهها رایزنی با دانشگاه پونا هند و با تشکیل کمیتههای پنجگانه علمی، اجرایی، روابط عمومی، تبلیغات، امنیت و حامیان موفق به راهاندازی پایگاه اینترنتی کنفرانس شده است.
وی، پدیدارشناسی جهانی شدن، بررسی مهمترین ابعاد جهانیشدن از جمله «اقتصادی، فرهنگی و سیاسی»، تأثیر ابعاد جهانیشدن بر نظامهای آموزشی در دنیا و ایران و بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از جهانیشدن فراروی نظامهای آموزش در دنیا و ایران را از برخی اهداف این کنفرانس برشمرد.
مدیر آموزشوپرورش کازرون، ارائه راهکارهای عملی برای رویارویی با چالشها و تنظیم آنها در قالب فرصت، تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران بهعنوان کشوری با قابلیتهای تمدنسازی در سطح جهان و دنیای اسلام و نیز معرفی این شهرستان بهعنوان یکقطب علمی، فرهنگی، تجاری و گردشگری غنی و کارآمد در سطح استان فارس و کشور را از اهداف دیگر این کنفرانس بینالمللی عنوان کرد.
دیانتینسب اعلام کرد: پایگاه اینترنتی این کنفرانس در دریافت مقالات و گزارشها با آرم ویژه به «آدرس gek2015.ir» از امروز کار خود را با حضور فرماندار این شهرستان بهطور رسمی آغاز کرده است.
وی گفت: این کنفرانس در حول پنج محور از قبیل اقتصادی، فرهنگی، علمی، درسی، آموزشی و با افزونبر ۱۵ زیرمحور دیگر که در این سایت آمده کار خود را آغاز کرده و پس از دریافت مقالات و داوری آنان در اردیبهشتماه سال آینده برگزار میشود.
این مسئول در پایان از حمایت بیدریغ امامجمعه، نماینده مردم شهرستان کازرون در مجلس، فرماندار، مدیرکل آموزشوپرورش فارس و عضویت رؤسای پنج دانشگاه و مراکز آموزش عالی مستقر در کازرون و حوزه علمیه در راهاندازی سایت و دبیرخانه کنفرانس بینالمللی جهانیشدن و تأثیر آن بر آموزش در این شهرستان تقدیر کرد.
همچنین دکتر سید عبدالرحمن اعتماد دبیر این کنفرانس در مراسم افتتاح رسمی سایت جهانی این کنفرانس در کازرون گفت: این سایت با هدف فراخوان ارسال مقالات به این کنفرانس افتتاح شده است.
وی گفت:با افتتاح این سایت علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی http://gek2015.ir در سراسر دنیا مقالات خود را با توجه به محورهایی که اعلام شده ارائه دهند.
اعتماد افزود:علاقه مندان می توانند تا یازدهم بهمن ۱۳۹۳ مقالات خود را ارسال کنند.
وی گفت: مقالات توسط اعضای هیات علمی دانشگاه شیراز و تهران داوری خواهد شد و در صورت پذیرفته شدن مقالات در تاریخ های سوم وچهارم اردیبهشت ۹۴ در برگزاری این کنفرانس که در کازرون برگزار خواهد شد ارائه می شوند و برای پذیرفته شدگان گواهینامه صادر خواهد شد .
وی اضافه کرد: این کنفرانس که فرماندار کازرون رییس سیاستگذاری آن است از پشتیبانی مرکز مطالعات جهانی شدن نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه بین المللی پونای هندوستان برخوردار است.
دبیر این کنفرانس گفت:محورهای کلی کنفرانس شامل این موارد است: ۱- جهانی شدن و فلسفه تعلیم و تربیت ۲- جهانی شدن و برنامه ی درسی ۳- جهانی شدن، فرهنگ و آموزش ۴- جهانی شدن، اقتصاد و آموزش.