برگزاری جشنواره گلستان خوانی سعدی در قائمیه

جشنواره بزرگ گلستان سعدی با حضور آقای پروین کارشناس آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش فارس، مسئولین شهر، فرهنگیان، دانش آموزان و اولیاء آنها در سالن اجتماعات شهید رحمن میرزایی برگزار شد.

در این جشنواره دانش آموزان ورقی هایی از گلستان سعدی را  به اشکال مختلف در قالب نمایش، حکایت و عروسک گردانی به اجرا گذاشتند .

پروین گفت: آموزش و پرورش موجب توسعه، رشد و رسیدن به آرزوها و بلند پروازیها است .

کارشناس آموزش ابتدایی اداره کل در این جشنواره گفت: هدف از اجرای طرح گلستان خوانی در مدارس، ایجاد شهامت، شجاعت، خودباوری و اعتماد به نفس در دانش آموزان است. هدف رفتن به سمت زندگی اخلاق حسنه، غنی سازی ادبیات فارسی و یادگیری ادب فارسی است. چرا که سعدی معلم اخلاق و ادب فارسی است و مسائل زیبای اخلاق وادب و ارادت و معرفت  را که برگرفته از کلام الهی است در قالب شعر بیان کرده است.

گلستان خوانی سعدی

وی بیان کرد: استان فارس استان شعر و ادب است چرا که سعدی و حافظ را دارد و حیف است که دانش آموزان با این میراث فرهنگی آشنا نباشند. سعدی خوانی در دوران بسیار حساس و مهمی به دانش آموزان ارائه شد چون دانش آموزان بسیار حساس و عاطفی هستند باید این مسائل را رشد دهیم  وتوسعه دهیم.

حجت الاسلام انصاری، امام جمعه شهر قائمیه در این جشنواره گفت: عمق همه این قصه ها اتصال به خدا ، معرفت و توحید است. سعدی علوم مختلف را  خوب خوانده بود و درک کرده بود سعدی شیخ اجل ، عالم بزرگی بود  که جمیع علوم را در خود جمع کرده بود او یک عالم وعارف به تمام معنا بود که  علوم خود راامروز در قالب شعر در اختیار ما قرار داده است  انسان از زبان ادبیات و شعر به خدا نزدیک می شود ثمره این برنامه کسب معرفت ومعنویت و علم انسان است که بتواند از کلام بزرگان حکمت را بیاموزد .

سید قاسم تقوی، رئیس اداره آمورش و پرورش بیان کرد: مهمترین هویت فرهنگی ایرانیان، زبان و ادبیات فارسی است. اگر زبان عربی زبان شریعت اسلام است زبان فارسی  زبان طریقت عرفان و معرفت ما ایرانیان است .

گلستان خوانی سعدی

وی ادامه داد: خداوند متعال به برخی اقوام و ملل که شایسته بقا و ابدیت  هستندبه مقتضیات حکمت خود  امتیازاتی عطا فرموده است تا آن امتیازات ضامن جاودانگی نام آنان باشد یکی از این فضایل ادب  پر مایه ای است  که چشم جهانیان را به خویش متوجه ساخته است . در این  میان شعر سعدی چشمه ای است که هرگز نمی خشکد و می تواند ذوق خوانندگان هر عصر را سیراب کند . از اهداف برگزیده این همایش آشنایی بیشتر دانش آموزان با فرهنگ و ادبیات فارسی، تقویت حس خودباوری و اعتماد به نفس ، مهارتهای ارتباطی و تقویت قدرت بیان می باشد.گلستان خوانی موجب شور و نشاط و همگرایی در دانش آموزان می شد.

در این برنامه دانش آموزان چندین حکایت از گلستان سعدی را اجرا کردند .

منبع: راه علی طاهری- روابط عمومی اداره آموزش و پرورش قائمیه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *