به گزارش کازرون نگاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز عصر امروز در آیین افتتاح بخش دیالیز بیمارستان ولی عصر(عج) کازرون که با حضور امامجمعه و فرماندار شهرستان کازرون و دیگر مسوولان برگزار شد، اظهار داشت: این بخش با همت خیرین ورثه حاج غلامحسین فخری با ۱۸ تخت دیالیز و اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان ساخته شده است.
کازرون، مرودشت و آباده در اولویت آنژیوگرافی
وی با بیان اینکه باید سعی کنیم از اعزام بیماران به مرکز استان کم کنیم، گفت: کازرون، مرودشت و آباده در اولویت برای راهاندازی بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب هستند.
علی بهادر با اشاره به بخش شیمیدرمانی بیمارستان کازرون افزود: ساختمان این بخش تمام شده و در مرحله تجهیزات است که تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: برای به بهرهبرداری رسیدن بیمارستان امام علی (ع) کازرون نیز همکاری لازم را انجام دادیم که تجهیزات این بیمارستان توسط شرکتی انجام شود و تا یک سال آینده به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان کازرون گفت: بیمارستان قائمیه نیز در حال اتمام است و بزودی به بهرهبرداری میرسد.
بهادر با بیان اینکه شهرستان کازرون با توجه به اینکه قطب پزشکی غرب استان است، حتماً باید در این زمینه توسعه پیدا کند، افزود: در فعال کردن بخش خصوصی در چهارچوب قانون هیچ مانعی نداریم.
به بخش خصوصی مجوز ورود به حوزه درمان دهید
امام جمعه کازرون نیز با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان با توجه به کارهای خوب صورت گرفته ولی باز شهرستان کازرون در این زمینه کمبود دارد، خواستار مجوز ورود بخش خصوصی به این زمینه با توجه به درخواستها و ظرفیتهای موجود در شهرستان کازرون شد.
حجتالاسلام محمد خرسند گفت: کازرون دو بیمارستان ناتمام دارد که کار تکمیل بیمارستان امام علی(ع) با پیگیریهای صورت گرفته از طریق ستاد فرمان اجرایی امام و همکاری دانشگاه علوم پزشکی بزودی انجام میشود و در مورد بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی نیز امیدواریم با همت مسوولان و خیّران راهاندازی شود.
وی خواستار اصلاح ذهنیت اشتباهی شد که گفته میشود در شهرستان به بیماران خوب رسیدگی نمیشود و اظهار داشت: با حمایت از بخش خصوصی و راهاندازی درمانگاههای شبانهروزی و خیریه تا حدودی این مشکل را میتوان برطرف کرد.