جشنواره سفره ایرانی ،فرهنگ گردشگری با هدف جذب گردشگر و آشنایی با خوراک های سنتی فارس ،کهگیلویه و بویر احمد ،چهارمحال بختیاری و استان لرستان از تاریخ 25 الی 30 آذر ماه برگزار گردید. جشنواره خوراک های سنتی منطقه 7 به میزبانی شیراز در باغ ملی و با حضور 51 غرفه دار از 4 استان کشور و شهرستانهای استان فارس با استقبال مردم فارس روبرو شد . از اهداف دیگر جشنواره سفره ایرانی فرهنگی استفاده از خوراک های بومی، محلی و احیای غذاهای سنتی بود که در طول برگزاری جشنواره تاثیرات فرهنگی ،و ایده های بومی مرتبط با خوراک و غذا قابل معرفی در سطح ملی نیز مورد ارزیابی و بررسی کارشناسان قرار گرفت.
کازرون نیز به عنوان یکی از شهرستانهای فارس که دارای صنایع غذایی متنوع ،با ارائه غنی ترین غذاهای سنتی و اصیل و همچنین داروهای گیاهی کوههای زاگرس جنوبی که توسط مردمان بومی ،محلی تهیه می گردد در این جشنواره حضور و با ارائه آشکارده ،آش آخورک ،آش ماست ،پاچ پلو ،لالک و..به عنوان غذاهای سنتی و گیاهان دارویی شامل گزنه ،بابونه ،بهار نارنج ، جوشانده های مختلف گیاهی و… ترشی گلک موسیر ،کورک و.. به معرفی و فرایند چگونگی تولید غذاهای سنتی و داروهای گیاهی به گردشگران و استقبال کننندگان از جشنواره پرداخت .
غرفه شهرستان کازرون به انتخاب کارشناسان با ارائه متنوع ترین محصولات بومی و محلی در مدت 6 روز برگزاری جشنواره به عنوان شهرستان برتربین 51 غرفه استانهای همجوار و شهرستانهای استان فارس انتخاب و لوح تقدیر دریافت نمود .