اعتیاد و طلاق مشکلترین آسیب های جامعه

همایشی با موضوع آسیب های اجتماعی با حضور دکتر دالکی رئیس دادگستری بخش چنارشاهیجان و اولیاء دانش آموزان در محله ملای انبار مسجد علی بن ابیطالب(ع) برگزار گردید.

دکتر دالکی در این همایش به دو موضوع اعتیاد و طلاق پرداخت و گفت: آنچه امروز در قانون و محکمه با آن روبرو هستیم و مشکلترین آسیب برای جامعه شده دومساله است: یکی اعتیاد و دیگری طلاق است.

وی افزود: اعتیاد خطرناکترین مساله ای است که عواقب و تشعشعات زیادی دارد و منجربه ایجاد مشکلات زیادی می شود .  پدر به خاطر اینکه گرفتار اعتیاد شده تن به هر خواسته خانواده می دهد ونمی تواند کنترل خانه را در دست بگیرد .امروز آمار طلاق به بیش از  نصف ازدواج در سال رسیده  که اکثر عوامل آن اعتیاد می باشد. امروز نیاز های خانواده باید توسط پدر حل و فصل و براورده شود که متاسفانه به خاطر اعتیاد نمی تواند خواسته های خانواده را برآورده کند و فرزند و خانواده به انحراف کشیده می شود وکشمکش بین خانواده به طلاق می انجامد. پرونده طلاق به تبع آن  باعث ایجاد چندین پرونده می شود . مطالبه نفقه، مهریه ،حضانت بچه، اجرت المثل و …. مادری که  یک زن جوان است ، وارد چرخه  جنایی می شود و برای او  هزاران آسیب در این چرخه بوجود می آید.

چنارشاهیجان- همایش آسیب اجتماعی

رئیس دادگستری بخش چنارشاهیجان بیان کرد: گاها خانواده ها دختران خود را خیلی زود شوهر می دهند و همین که خواستگاری برای دختران کم سن و سال آنها می آید شوهر می دهند که متاسفانه پخته عمل نمی کند وبا آن که دختر آمادگی زندگی زناشویی را ندارد  شوهر می دهند و فکر می کنند که فقط بلوغ جنسی کافی است. باید اجازه دهیم تا  فرزندان علاوه بر بلوغ جنسی به بلوغ فکری و ذهنی هم برسند و عدم رسیدن به بلوغ فکری باعث می شود تا بعداز دوسال زندگی مشترک بایک بچه در بغل وارد خانه پدری شود . و یک زن جوان با یک بچه سرگردان و در آستانه شور نوجوانی و جوانی و نشاط طلاق و انحراف ثمره این کار است . یا گاها پدر و مادر در آستانه 50 یا 60 سالگی شاهد تولد فرزند  خود هستند  که فرزند با پدر و مادر نیم قرن تفاوت سنی دارند که مشخص نیست این پدر و مادر چطور می خواهند با این تفاوت فکری این بچه را چگونه بزرگ کنند . یا گاها بعد از ازدواج نوجوانان می بینیم که پدر و مادر در زندگی آنها دخالت می کنند و باعث از هم پاشیدن زندگی آنها می شود .

دالکی ادامه داد: ما در برابر فرزندان در پیشگاه خداوند مسئول هستیم خیلی از فرزندان منحرفی که امروز وارد جامعه می شوند فردا قاتل مردم و خانواده ها و جامعه می شوند .باید  نسبت به فرزندانمان بی تفاوت نباشیم و و بچه ها را کنترل کنیم و فرزندان خود را زیر نظر داشته باشیم و آنها را حمایت کنیم وخوب تربیت کنیم . بچه ها را به صورت غیر محسوس کنترل کنیم از درون دوستشان داشته باشیم و در ظاهر برخورد کنیم بچه ها را درست تربیت کنیم و عواقب کار ناشایست را به آنها یاد دهیم .

امیدواریم که بتوانیم نقش پدر ی و مادری خود را به خوبی ادا کنیم و بتوانیم فرزندانی شایسته و در خور شان و منزلت جامعه اسلامی و کشور اسلامی و خانواده ایرانی تربیت کنیم .

راه علی طاهری

روابط عمومی اداره آموزش و پرورش قائمیه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *