امروز:پنج شنبه, ۱ آذر
تاریخ انتشار:2017-08-31

زندگی اسلامی؛

از خمیر دندان استفاده نکنید!

آیا می دانید فلورایدی که در خمیر دندان وجود دارد، سمی و کشنده است و نیاز بدن را تامین نمیکند؟ پس باید از چه چیزی برای مسواک زدن استفاده کرد؟ پاسخ را در ادامه بخوانید…

از خمیر دندان استفاده نکنید

فلور عنصری بسیار سمی است که در صورت ورود مقادیر بالای آن به بدن انسان، می تواند باعث ایجاد رسوب فلور، مسمومیت شدید و در موارد حاد حتی منجر به مرگ شود. از سوی دیگر خاصیت سرطان زایی این ماده نیز دربرخی بررسی ها مطالعه و حتی تأیید نیز شده است. حقیقت این است که فلوراید سم است و ما هر روز مسموم میشویم؛ در این مورد ۴۰ سال مطالعه و تحقیق شده است محققان عالی رتبه، تقاضای جلوگیری از مصرف فلوراید در آب و خمیر دندان را دارند.

ما میدانیم که فلوراید یک سم کشنده است پس چرا باید آنرا مصرف کنیم؟ مصرف محصولات فلوئوریدی اثرات و عوارض جانبی غیر از تخریب دندان ها نیز دارند. اگر فقط دو تا سه روز به طور موقت مقدار کمی فلوراید به موش ها بدهیم رفتار موش ها مادام العمر غیرطبیعی و غیرعادی میشود. فلوئور الکترونگاتیوترین عنصر جدول تناوبی است این عنصر به رنگ زرد کم رنگ و سمی بوده و نوع خالص آن بسیار خطرناک و سمی است و در صورت تماس با پوست سوختگی شیمیایی شدید ایجاد میکند. از فلوئور برای ساختن پلاستیک های کم اصطکاک(تفلن) استفاده میشود .از فلورید سدیم به عنوان حشره کش خصوصا سوسک کش استفاده میشود.

در یک بررسی اجمالی اولیه مشخص میگردد که خمیردندان های حاوی فلوئور برای ارگانیزم انسان مشکل ساز میباشد چرا که به گفته محققین استفاده بیش از ۲ میلی گرم آن باعث فلوئوروزیس میشود اگر تصادفا مقداری زیادی از آن بلع شود حتماباید به یک مرکز پزشکی سم زدایی مراجعه شود. در آمریکا تمام تیوپ های خمیردندان با برچسب هشدار دهنده، مصرف کننده را در صورت بلع آن دعوت به مراجعه به پزشک متخصص دفع سموم میکند. اولین مورد استفاده از گاز در جنگ های شیمیایی مربوط به گاز عصبی بود که نظیر خیلی از گازهای سمی حاوی مقدار زیادی فلوئور بود که فعالیت آنزیماتیک را از کار می انداخت و بر سیستم عصبی مرکزی اثر می گذاشت(موجب کاهش تیزهوشی و عقب افتادگی ذهنی میشود.) حتی استفاده از کلیه مواد سمی و اسیدی دهن شور فلوراید در مدارس باعث سرطان کودک و پوسیدگی دندان ها می شود. بله این حقیقت تلخی است؛ فلوراید سم است و ما متأسفانه هر روز از آن استفاده می کنیم. فلوراید ماده غذایی ضروری نیست، نه هیچ بیماری و نه حتی پوسیدگی به علت کمبود فلورید نیست. استفاده از فلوراید به هیچ وجه لازم نیست. در صورت استفاده از فلوراید، این ماده سمی در بدن تجمع پیدا میکند. فلوراید ممکن است به مغز آسیب برساند و هوش را پایین بیاورد. نقش فلوراید در کاهش پوسیدگی دندان دارای شک و تردید جدی است و همچنین ممکن است مخدر اعصاب باشد. زمانی که فلوراید مصرف نمیشود، پوسیدگی دندان بیشتر نمیشود. فلوراید اثراتی بر تیروئید دارد و موجب اختلال در عملکرد کلیه و افزایش مشکلات تناسلی می شود و بسیار مضر است برای مفاصل و استخوان. جالب توجه است که بسیاری از دانشمندان نیز با فلوراید مخالف هستند.

بهترین جایگزین خمیردندان شیمیایی وسمی، استفاده از چوب مسواک اراک است که توصیه حضرت محمد(ص) می باشد. درخت مسواک با نام علمی Salvadora persica، شناخته می‌شود. اراک درختی است همیشه سبز که از چوب آن مسواک می‌سازند. ارتفاع درخت اراک بین دو تا پنج متر است. شاخه‌های آن باریک و گرد و برگ‌های آن به خاطر وجود مادهٔ روغنی سبز رنگ، درخشان است و شیره‌ای به رنگ زرد مایل به سبز روشن از آن خارج می‌شود. از گل آن میوه‌ای شبیه به گیلاس بدست می‌آید که به صورت خوشه و خوردنی است. آب و هوای گرم و استوائی محل مناسبی برای رشد این درخت است. درخت اراک در مناطقی از ایران، حبشه، سودان، عربستان، مصر، هند، یمن یافت می‌شود. مهمترین نواحی رویش آن در ایران لار، بندرعباس، میناب، مکران و چابهار است. چوب درخت اراک حاوی تانن، ترکیبات گوگردی، ترکیبات ایزوتیوسیاناید، سنجرین، کلر، کلراید، سیلیکا، تری میتل آمین، فلورین، فلوراید، سیلیس، سیلیسیم، بی‌کربنات سدیم می‌باشد که این مواد دندان‌ها را سفید و ضد عفونی و پاکیزه می‌کنند، از پوسیدگی دندان و به وجود آمدن پلاک و خونریزی لثه جلوگیری کرده و باعث تقویت لثه و استحکام دندان می‌شوند. چوب درخت اراک دارای مواد خوشبو کنندهٔ روغنی است که دهان را خوشبو می‌کند. اسید انیسیک موجود در چوب درخت اراک به دفع خلط از سینه کمک می‌کند، اسید اسکوربیک و مادهٔ سیتوسیترول موجود در چوب این درخت اراک باعث تقویت شریان‌های خونی غذارسان به لثه، می‌شوند. وجود ماده‌ای به نام انثرالیتون در چوب درخت اراک در تقویت اشتهای غذا خوردن و تنظیم حرکت روده‌ها مفید است.

پس به جای استفاده از مواد شیمیایی برای حفاظت از دندان که هیچ سازگاری با بدن ندارند، از چوب مسواک طبیعی استفاده نمایید و خود را از نعمات خداوند بهره مند سازید. امام رضا(ع) می فرماید: “بهترین چوب برای مسواک، چوب درخت اراک است، زیرا این چوب، دندان ها را جلا می دهد و دهان را خوشبو می کند و لثه ها را محکم کرده و نیز از پوسیدگی جلوگیری می نماید و این فواید در صورتی است که مسواک زدن با اعتدال و میانه روی همراه باشد.”

“جنبش اصلاح سبک زندگی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *